Pomalý hrnec
Nádoba na vaření
- Objem 6 l
pohodlné postačí celé rodině
- Vrstva s
technologií zabraňující přichytávání pokrmů neobsahující PFOA
-
Stěna nádoby z hliníkové slitiny s tloušťkou 3 mm
-
Může být uložena do ledničky
-Může být umývána
v myčce
5 předvoleb pro nastavení smažení zaručuje zachování
příchutí a karamelizaci ingrediencí
- Pozvolné
smažení 100 °C
- Pomalé smažení 120 °C
-
Střední smažení 150 °C
- Restování 170 °C
-
Prudké osmažení 180 °C
4 nastavitelné funkce
pro vaření
Velmi pomalé vaření 6–14 hodin
Pomalé
vaření 2–8 hodin
Pára 5–120 minut
Jogurt
6–12 hodin
Časovač Set & Forget zaručující maximální komfort
během vaření vám umožňuje nastavení teploty a doby vaření
Digitální
LED ovládací displej zaručuje nejpohodlnější vaření
Systém
dvojitého zajištění poklice zaručuje maximální zachování příchutí pokrmu a
pomáhá udržovat stálou teplotu uvnitř hrnce
Funkce
Keep Warm udržuje automaticky ideální teplotu vašeho pokrmu po ukončení
procesu vaření
Velký parní hrnec z nerezové oceli umožňuje
přípravu ryb, knedlíků a zeleniny v páře
Parní
hrnec je vyroben z vynikající nerezové potravinářské oceli zaručující
dlouhou životnost a odolnost proti korozi
Tepelně odolné rukojeti
zabraňují jakémukoli popálení a umožňují manipulaci s horkým hrncem během
vaření, aniž byste museli
používat ochranné rukavice
Poklice
vyrobená z tvrzeného skla zaručuje dlouhou životnost
Dokonale
utěsněná poklice pomáhá udržovat stálou teplotu
Elegantní
design nerezové oceli je vhodný do každé kuchyně
Vynikající
pro vaření polévky, guláše, džemu, jehněčího masa, hovězího masa,
zeleniny, vajec atd.
Pomalé vaření
je novým způsobem
vaření, které uchovává všechny příchutě
nevyžaduje
použití oleje
šetří čas a peníze
umožňuje
provádět vaření v páře, pečení, smažení a přípravu skvělých gulášů
umožňuje
vám připravit vynikající pokrmy dokonce i z levnějších odřezků masa
zabraňuje
jakémukoli spálení, protože nevyžaduje vysoké teploty vaření, při jakých
dochází k spálení pokrmu
snižuje spotřebu vody díky
přípravě pokrmu v jedné nádobě
7
důvodů pro vaření v pomalém hrnci
-
Jednoduchost – jednoduše vložte všechny ingredience do hrnce a nechejte
jej provést všechnu práci.
- Úspora vody a energie –
díky speciální konstrukci hrnce z hliníkové slitiny dochází k účinnějšímu
přenosu tepla než u tradičních
keramických hrnců,
což znamená úsporu energie
- Úspora času – jakmile
vložíte všechny ingredience do hrnce, můžete jej nechat, aby vařil sám
-
Výrazné chutě a žádné ztráty vitamínů – díky pomalému vaření při nízkých
teplotách zachováte ve srovnání s tradičním
vařením
příchutě i vitamíny
- Šťavnaté maso – při pomalém
vaření zůstává šťáva uvnitř masa
-
Možnost vaření tuhého masa – tradiční tuhá masa jsou po pomalém vaření
vynikající
- Příprava pokrmů bez tuku – díky nízkým teplotám
nemusíte používat olej, a proto připravujete lehčí pokrmy, které jsou
dokonce
chutnější