KaK.cz - počítače plné života

Přejít na košík.
0
Nepřihlášen

Bezdrátová sluchátka RAZER Hammerhead True Wireless Pro



Toto zboží bylo již ukončeno.

Bezdrátová sluchátka RAZER Hammerhead True Wireless Pro

Bezdrátová sluchátka, bluetooth, headset, USB C, špunty

Užijte si skutečně bezdrátovou svobodu a čistý a nepřerušovaný zážitek z poslechu s nejpokročilejšími sluchátky od Razer. Díky zvuku s certifikací THX®, pokročilému hybridnímu aktivnímu potlačení šumu a připojení s nízkou latencí 60 ms nebylo hraní, sledování videí a poslouchání hudby nikdy příjemnější.

Díky produkci protihluku proti jakémukoli šumu, který je detekován zvenčí i zevnitř vašich sluchátek, je špičkový design Hammerhead True Wireless Pro schopen potlačit veškerá rozptýlení a vy se můžete soustředit na to, na čem vám opravdu záleží. Můžete si ale zvolit i funkci vnímání okolního zvuku, abyste zvýšili povědomí o svém okolí - což je užitečné při přechodu přes silnici nebo při konverzaci s jinými lidmi.

Propojení s telefonem probíhá u těchto sluchátek pomocí Bluetooth 5.1. Frekvenční odezva je 20 – 20kHZ. Sluchátka dále disponují funkcí voděodolnost IPX4, což znamená ochranu proti potu, a také certifikací THX® pro zajištění věrného zvuku. Výdrž baterie je 4 hodiny. Nabíjení probíhá v pouzdře, které nabídne dalších 16 hodin přehrávání. Součástí sluchátek je také zabudovaný mikrofon.


Parametry a specifikace

Konstrukce

Špunty

Kategorie

S mikrofonem (handsfree k telefonu)
Bezdrátová

Vlastnosti sluchátek

Potlačení okolního hluku

Výkon

Frekvence Od
20 Hz
Frekvence Do
20 kHz

Připojení

Bluetooth
USB
Kód:
RPR002
PN:
RZ12-03440100-R3G1
Záruka:
Telefon
Máte dotaz k tomuto zboží?
Zavoláme Vám.

Nebo můžete zavolat nám na 326 729 369