KaK.cz - počítače plné života

Přejít na košík.
0
Nepřihlášen

Notebook DELL Inspiron 15 G5 (5500), černý (black)



Toto zboží bylo již ukončeno.

Notebook DELL Inspiron 15 G5 (5500), černý (black)

Notebook, Core i7-10750H, NVIDIA GeForce RTX 2060 6G-GDDR6, 15,6", 1920x1080, 16GB, SSD 1TB, podsvícená klávesnice, W10 Pro, Wi-Fi, BT, CAM, USB-C, USB 2.0, USB 3.0, FPR, DisplayPort, Thunderbolt, HDMI

Herní notebook Dell G5 15

NECHTE SVÝM TĚLEM PROUDIT ENERGII.

15palcový herní notebook s procesory Intel® Core™ 10. generace, grafikou NVIDIA® GeForce®, chlazením se dvěma ventilátory a technologií Game Shift.

Notebook DELL Inspiron 15 G5 5500 černý black

Rozpoutejte akci, která vám zvýší tep.

Zaručený výkon: S procesory Intel® Core™ až 10. generace si můžete užívat vysoký výkon, aniž by docházelo k výpadkům her, streamování nebo videa.

Vždy chladný: Herní notebook G5 15 využívá chlazení dvěma ventilátory, což pomáhá s odvodem tepla a udržuje rychlou odezvu a nízkou teplotu systému při intenzivním hraní.

Technologie Game Shift: Pouhým stiskem tlačítka přidělíte hře vyšší výpočetní výkon, když to nejvíc potřebujete. Funkce Game Shift aktivovaná jedním kliknutím zapíná v softwaru Alienware Command Centre režim dynamického výkonu, který roztáčí ventilátory na maximální otáčky, aby byl systém dostatečně ochlazován, když jsou procesory více zatížené.

Rychlejší zavádění systému: Díky volitelným diskům SSD včetně M.2 NVMe PCIe se systém spouští jako blesk.

Notebook DELL Inspiron 15 G5 5500 černý black

Vítězství tkví v detailech

Působivá grafika: Volitelná samostatná grafická karta až NVIDIA® GeForce® GTX 1660Ti nebo RTX 2070 s technologií Max-Q vám umožní plynule hrát s vyššími detaily. Užijte si multiprocesor s výkonnými streamovacími jádry, podpořte nové možnosti stínování Turing, přejděte na karty RTX a získejte vysoký výkon, grafiku nové generace a technologie NVIDIA, například sledování paprsků, DLSS a vykreslování s podporou umělé inteligence.

Paměť, která vydrží: Užijte si akci se vší parádou, rychlejšími časy načítání a nižší hlučností díky až 6 GB vyhrazené paměti GDDR6.

Přeřaďte na nejvyšší rychlost: Adaptér Killer Gigabit Ethernet zajišťuje bleskovou rychlost a hladký provoz v síti s minimem výpadků.

Notebook DELL Inspiron 15 G5 5500 černý black

Styl budící respekt

Herní notebook Dell G5 15 s tloušťkou od pouhých 21,6 mm přináší výrazný herní design, v barvě Interstellar Dark s duhovými akcenty.

Notebook DELL Inspiron 15 G5 5500 černý black
Notebook DELL Inspiron 15 G5 5500 černý black

Navržen pro dobrodružství

Živý zvuk: Dva reproduktory se zvukem Nahimic 3D pro hráče umožňují zcela jasně slyšet každý plán útoku.

Projasněte hru: Hrajte bez problémů i za nízkého osvětlení s volitelnou barevnou 4zónově podsvícenou klávesnicí s klávesami WASD a s osvětlením šasi řízeným v programu Alienware Command Center.

Streamujte bez hranic: Technologie SmartByte dává prioritu obrazovému obsahu pro bezproblémové streamování.

Trvalý výkon: Nedovolte, aby vás při hraní omezoval napájecí adaptér. Nyní můžete systém s 51Wh nebo 68Wh baterií rychle dobíjet.

Alienware Command Center pro notebooky Dell řady G

Hrajte lépe: Vytvořili jsme nápaditý software s cílem zlepšit váš herní zážitek, vyladit veškerá nastavení her a systému, řešit problémy a řídit čas.

Zkalibrujte ovládací prvky: Nyní máte kontrolu nad svým hardwarovým i softwarovým prostředím. Nejenže můžete hardware přizpůsobit každé hře, kterou hrajete, ale můžete upravit také prostor a nastavení tak, aby software vypadal a působil přesně dle vašeho přání – vše bez nutnosti narušení hry nebo jiné činnosti.

Prvotřídní herní knihovna: Snadno použitelné rozhraní propojuje všechna vaše nastavení systému s herní knihovnou, takže lze snadno přistupovat k herním informacím. Bez ohledu na zdroj vám příkazové centrum poskytuje snadný přístup ke hrám a umožňuje každou hru dokonale vyladit. Vytvořte jedinečný herní profil, který si uchová ideální podobu, bez ohledu na to, kde hru spustíte.

Notebook DELL Inspiron 15 G5 5500 černý black


Parametry a specifikace

Barva

černá

Displej

Povrch displeje
matný

Výbava

Optická mechanika
nemá mechaniku
Num. klávesnice
Podsvícená klávesnice
Kamera

Procesor

Výrobce CPU
Intel
Core-i7

Pevný disk

Paměť

Rozhraní

USB C
Ano
USB 2.0
Ano
Ano

Operační systém

Windows 10 Pro
Kód:
NTD856a
PN:
5500-85309
Záruka:
Telefon
Máte dotaz k tomuto zboží?
Zavoláme Vám.

Nebo můžete zavolat nám na 326 729 369