KaK.cz - počítače plné života

Přejít na košík.
0
Nepřihlášen

55" LCD monitor NEC X555UNS



Toto zboží bylo již ukončeno.

55" LCD monitor NEC X555UNS

55" LCD monitor, 16:9, S-IPS, 1200:1, 12ms, 700cd/m2, 1920x1080, LED, D-SUB, DVI, HDMI, DisplayPort

MultiSync® X555UNS PG -(Protective Glass) LCD 55" Protective Glass public displejNEC MultiSync® X555UNS PG – v sobě spojuje profesionální ochranu vaší videostěny s bezkonkurenčním výkonem displeje.

Tvrzené sklo s nátěrem proti odlesku navržené pro NEC Modular Touch System pro videostěny nejen chrání displej před poškozením, ale rovněž poskytuje ostrý a jasný obraz z různých úhlů pohledu, přičemž také funguje jako hladká dotyková plocha pro uživatele. Tvar modulárního ochranného skla umožňuje, aby se displeje na video stěně nezávisle přemísťovaly bez potřeby údržby, v porovnání s překrývajícím dotykovým sklem, u něhož je ochranné sklo zabudováno do jednoho pevného rámu.

Zvýšená odolnost dělá z 55” X555UNS PG displeje nejen ideální volbu pro interaktivní videostěny v odvětvích prodeje, přepravy, firemním styku, na stadiónech atd., ale i pro tradiční instalace videostěn na vysoce frekventovaných veřejných prostranstvích.Výhody:

- Nadchněte diváky vynikající kvalitou obrazu – ostrý a jasný obraz z různých úhlů pohledu podpořený použitím nátěru proti odleskům a tvrzeným sklem s vysokým přenosem světla 2 mm.

- Přínos modularity – vyhněte se logistickým nepříjemnostem s velkým ochranným sklem v jediném rámu a profitujte z jednoduché manipulace s modulárním ochranným sklem.

- Přínos vysoké spolehlivosti – odporová lampa; interaktivní videostěna s velkou odolností s NEC ultra úzkými displeji, každý je vybaven ochranným sklem odolávajícím poškození, přičemž zabezpečuje nepřetržité používání.

- Inspirujte své publikum interakcí – každý displej poskytuje hladký dotykový povrch, který byl navržen pro použití s novým NEC Modular Touch System pro interaktivní videostěny.

- Přesvědčte prezentací obrazu – techniku barvy a jas displeje lze kalibrovat s cílem zabezpečit souvislou prezentaci obrazu po celé videostěně.

- Úsporná správa zařízení – správu všech připojených zařízení NEC lze provádět z centrálního umístění, čímž se v případě použití softwarového nástroje the NaViSet Administrator 2 snižuje náročnost na zdroje.


Parametry a specifikace

Obrazovka

Poměr stran
16:9
Typ panelu
S-IPS
Kontrast
1200:1
Odezva
12 ms
Jas
700 cd/m2
1920x1080

Základní parametry

Distribuce
CZ

Vstupy

D-SUB (analog)
1x D-SUB
DVI
1x DVI
1x HDMI
1x DisplayPort
Kód:
MON008b
PN:
60004141
Záruka:
Telefon
Máte dotaz k tomuto zboží?
Zavoláme Vám.

Nebo můžete zavolat nám na 326 729 369