KaK.cz - počítače plné života

Přejít na košík.
0
Nepřihlášen

55" LCD monitor NEC V554Q



Toto zboží bylo již ukončeno.

55" LCD monitor NEC V554Q

55" LCD monitor, 16:9, IPS, 1100:1, 8ms, 500cd/m2, 3840x2160, LED, 3x HDMI, 2x DisplayPort, repro, Pivot

Působivý stylově orientovaný dotyk pro přesvědčivou prezentaci a týmovou práci

Tato řada displejů s ultra vysokým rozlišením je navržena s ohledem na integraci do stolů a nabízí osvědčený dotykový zážitek jako u smartphonů vhodný k použití v oblasti maloobchodu, ve firemních zasedacích místnostech a na prezentační účely. S volitelnými stolními nožičkami vzniká působivý nástroj s atraktivním vzhledem, který si dokáže nejen získat pozornost kolemjdoucích, ale i podněcovat rozvoj spolupráce v think-tankech.

Díky uplatnění pokročilé technologie 3MTM PCAP se eliminují všechny optické nedostatky, které běžně vznikají u jiných projekčních kapacitních technologií, jako jsou moaré nebo jiskření, což má za následek výjimečný výkon při dotykovém ovládání s hladkým povrchem a vysokou kvalitou obrazu. Robustní skleněný povrch, který je dokonale přizpůsobený nárokům nasazení ve veřejných prostorech, je odolný proti poškrábání, přičemž jeho vlastnosti omezující světelné odrazy z něj činí ideálního kandidáta k použití i v oblastech s ostrým okolním světlem. Funkce detekce objektů otvírá zajímavé možnosti v oblasti prezentace, zejména při propagaci produktů v maloobchodě.

*Navrženo pro stolní instalace – maximálně přiléhavý a snadno čisticí se povrch bez zkosené hrany umožňuje perfektní dotykový zážitek od okraj po okraj.

*Mimořádně přesné dotykové ovládání – díky fantastickému počtu 80 dotykových bodů si technologie PCAP zachovává špičkovou kvalitu obrazu s vynikající citlivostí na dotyk.

*Potenciál pro kreativní prezentaci – schopnost detekce objektů podporuje identifikaci jednotlivých předdefinovaných objektů umístěných na povrchu, díky tomu je možné vyvolat změnu obsahu při zvednutí nebo přemístění objektů.

*Best-in-class visual performance – benefit from a „pixel-free“ Ultra-High Definition (UHD) visual performance.

*Úsporná správa zařízení – správu všech připojených zařízení NEC lze provádět z centrálního umístění, čímž se v případě použití softwarového nástroje the NaViSet Administrator 2 snižuje náročnost na zdroje.


Parametry a specifikace

Obrazovka

Poměr stran
16:9
Typ panelu
IPS
Kontrast
1100:1
Odezva
8 ms
Jas
500 cd/m2
3840x2160

Vstupy

3x HDMI
2x DisplayPort

Výbava

Repro
Pivot
Kód:
MON006x
PN:
60004827
Záruka:
Telefon
Máte dotaz k tomuto zboží?
Zavoláme Vám.

Nebo můžete zavolat nám na 326 729 369