KaK.cz - počítače plné života

Přejít na košík.
0
Nepřihlášen

Bezdrátová myš LOGITECH MX Master 2S, modrá (blue)



Toto zboží bylo již ukončeno.

Bezdrátová myš LOGITECH MX Master 2S, modrá (blue)

Bezdrátová myš, laserová, 7 tlač., 4000dpi, bezdrátová, Bluetooth, USB, Akumulátor

Vlajková loď na poli myší společnosti Logitech je určena náročným uživatelům a mistrům svého řemesla, kteří toho chtějí dokázat více a efektivněji. Myš MX Master 2S je tahoun díky softwaru Logitech Flow, který umožňuje plynulé ovládání dvou počítačů pomocí jediné myši a kopírování-vkládání obsahu mezi nimi. Díky kombinaci ostatních pokročilých funkcí a úchvatného designu se vyznačuje výjimečným pohodlím, úrovní ovládání, přesností a možnostmi přizpůsobení.

Efektivní práce na více počítačích
Využijte plný potenciál myši MX Master 2S pomocí softwaru Logitech Flow pro co nejefektivnější práci na více počítačích. Přejíždějte kurzorem myši až mezi třemi počítači a dokonce kopírujte/vkládejte text obrázky a soubory z jednoho do druhého.

Snímání na libovolném povrchu
Špičková myš si zaslouží tu nejvyšší kvalitu snímání. Proto jsme myš MX Master 2S vybavili zbrusu novým senzorem s přesností 4 000 DPI, který umožňuje snímání doslova na libovolném povrchu, i na skle.

Rychlé nabíjení
Připojte myš MX Master 2S k počítači pomocí nabíjecího kabelu micro-USB a už po pouhých 3 minutách nabíjení získáte dostatek energie pro celodenní používání. Po úplném nabití vydrží myš fungovat až 70 dní.

Ultraefektivní rolování
Procházejte dlouhými dokumenty nebo webovými stránkami rychleji a snáze. Kolečko s adaptací rychlosti automaticky přepíná mezi posuvem po jednotlivých krocích a extra rychlým posuvem. Stiskem tlačítka ovládaného palcem přepnete na posuv do stran.

Technologie Easy-Switch a duální připojení
Myš MX Master 2S můžete připojit pomocí přiloženého přijímače Logitech Unifying nebo technologie Bluetooth® low energy. Díky technologii Logitech Easy-Switch™ můžete myš spárovat až se 3 zařízeními a snadno mezi nimi přepínat stiskem tlačítka.

Anatomický tvar pro pohodlí
Dokonale anatomicky tvarované provedení navádí vaši ruku a zápěstí do pohodlné, přirozené polohy. Vychutnejte si jemné a plynulé ovládání pohybu díky ideálně umístěným tlačítkům a kolečkům.


Parametry a specifikace

Barva

Barevné provedení
modré

Připojení

Typ připojení
Bezdrátové
Rozhraní
Bluetooth, USB

Senzor

Druh snímání
Laserový senzor
Rozlišení
4000dpi

Tlačítka

7 tlač.

Další parametry

Napájení
Akumulátor
Kód:
KLI102
PN:
910-005140
Záruka:
Telefon
Máte dotaz k tomuto zboží?
Zavoláme Vám.

Nebo můžete zavolat nám na 326 729 369