Není větší grilované pochoutky, než pořádný šťavnatý hamburger. Ale
jak vyrobit hamburgery, aby byly jeden jako druhý, měly ten správný
tvar a velikost přesně do hamburgerové housky? S pomocí kvalitního
lisu na výrobu hamburgerů G21 velice snadno.
Proč mít lis na hamburger?
Protože u výroby hamburgerů je důležité, aby měly všechny stejný tvar
a byly stejně vysoké. Jen tak zajistíte, že budou všechny stejně
propečené. Tak se vám nestane, že i když vložíte na gril všechny
hamburgery naráz, tak nějaké jsou ve finále pečené moc jiné vůbec.
Stačí vychytat správný čas grilování a poté můžete všechny sejmout z
ohně po stejné době. Tak budete stolovat všichni společně a nikdo
nemusí stát místo jídla u grilu, aby pohlídat zbylé nehotové kusy.
Jak na to?
Vyrobte si směs na hamburgery z toho, co máte rádi. Je jedno, jestli
hamburger připravíte z mletého masa nebo třeba zeleniny, to je jen na
vás. Připravenou směs vložte do lisu na hamburgery G21 a pořádně ji
zmáčkněte horní stranou lisu s držadlem. Poté hamburger vyjměte z lisu
a vložte jej na gril. Postup opakujte s každým připravovaným
hamburgerem.
Máte už roztopený gril a připravené housky? Pokud ne, tak si pospěště.
Příprava hamburgerů s lisem G21 je tak rychlá, že na to později nebude
čas.