Grilování na grilovacím kameni dodá pojmu "dokonalá pochoutka" nový
rozměr. Jste hrdým vlastníkem BBQ grilu značky G21?
Sbíhají se vám sliny při pomyšlení na grilovaný steak, sýr, pstruha,
vajíčka, párečky, lilek, papriky a další delikatesy z letní kuchyně?
Pak si určitě opatřete grilovací kámen G21.
Věřte, že tak šťavnatý steak jste ještě neměli.
Proč zrovna kámen?
Grilování na kameni skýtá mnoho výhod. Jeho kvality poznáte především
při grilování masa, sýrů, ryb a zeleniny.
Zelenina chutně a zdravě
Chcete si dopřát zeleninovou směs připravenou na svém BBQ grilu?
Zeleninu můžete grilovat na roštu, ale musíte jí nakrájet na velké
kusy, aby nepropadávala do ohně. Navíc takto grilovanou zeleninu
snadno spálíte a nakonec hostům podáváte spíše vysušené oplatky, nežli
šťavnaté zdravé delikatesy. Super řešením je právě grilovací
kámen. Grilujte zeleninu ve velkých kusech i nakrájenou na
malé kousky ve směsi. Buďte si jistí, že o šťavnaté grilované
zeleninové směsi budete s přáteli básnit ještě dlouho.
Co takhle pořádný kus masa?
Steak grilovaný na roštu také stojí za zmínku, avšak při jeho přípravě
z něj vykape většina šťávy a maso zůstane poněkud tužší. To se vám při
grilování na kameni nestane! Při grilování steaků na kameni v mase zachováte
většinu šťávy. Tím na povrchu získáte
zlatavou opečenou kůrku, ale uvnitř je maso měkké a šťavnaté.
Máte už naložené maso a nakrájenou zeleninu? Tak zapalte gril,
roztopte grilovací kámen, vychlaďte pití, pozvěte přátele a užijte si
pohodovou večeři pod širým nebem.