KaK.cz - počítače plné života

Přejít na košík.
0
Nepřihlášen

Digitální fotoaparát ROLLEI Sportsline 64, modro-černý



Toto zboží bylo již ukončeno.

Digitální fotoaparát ROLLEI Sportsline 64, modro-černý

Digitální fotoaparát, 5,0Mpx, optický zoom 6,9x, pro microSD, 2xAAA, 2,0"


Univerzální fotoaparát Rollei Sportsline 64 – poznávejte okolí na dovolené i výletech

Fotoaparát Rollei Sportsline 64 vám umožní pořizovat kvalitní snímky ve vysokém rozlišení až 2592 x 1944 px a natáčet videa v HD kvalitě. Zachyťte své vzpomínky a zážitky z dovolené, výletů po historických památkách či do přírody přesně tak, jak si zaslouží. Tento model představuje ideální volbu při jakýchkoliv venkovních a sportovních aktivitách, a to včetně lenošení u vody nebo potápění.

Konstrukce fotoaparátu Rollei Sportsline 64 je vodotěsná až do hloubky 3 m a umožňuje vám pořídit úchvatné snímky také pod vodní hladinou. Fotografie a záznamy můžete přehledně zkontrolovat na 2palcovém LCD displeji. Pro ukládání všech dat je fotoaparát Rollei vybaven slotem pro microSD karty s maximální kapacitou 32 GB. Kompaktní rozměry a nízká váha vám umožní fotoaparát jednoduše přenášet ve vašem zavazadle a mít ho kdykoli po ruce.

Rollei Sportsline 64 modrý

Fotoaparát umožňuje pořizovat fotky s rozlišením až 2592 x 1944 px a nahrává video ve špičkové HD kvalitě s rozlišením až 1280 x 720 px. K napájení slouží dvě alkalické AAA baterie (nejsou součástí balení). Je vybaven portem USB pro nabíjení a přenos dat. Zařízení nabízí slot pro microSD kartu s kapacitou až 32 GB. Záznam se na paměťové karty ukládá ve formátech JPEG a Motion-JPEG. Sledovat snímanou scénu lze na 2,0" LCD displeji. Voděodolný do hloubky 3 m. Fotoaparát je dodáván s praktickým obalem.



Parametry a specifikace

Rozlišení

5,0 Mpx

Barva

modro-černý

Objektiv

Paměť

Paměťové karty
microSD

Displej

Velikost displeje
2,0"

Funkce

Baterie
2xAAA

Výstupy

USB 2.0
Kód:
FAR508b
PN:
10068
Záruka:
Telefon
Máte dotaz k tomuto zboží?
Zavoláme Vám.

Nebo můžete zavolat nám na 326 729 369