SLOŽENÍ: 50 % Arabica – 50 % Robusta
PŮVOD: Brazílie,
Indie, Kolumbie, Guatemala, Kostarika, Kongo, Jáva
CHARAKTERISTIKA:
o Pražení : střední o Aroma: intenzivní s kořeněnými tóny tabáku a kakaa o
Crema: tmavě oříšková, o tloušťce 2–4 mm o Tělo: plné, sladké, obklopující
o Chuť: intenzivní o Kyselost: příjemná a vyvážená # SENZORICKÝ PROFIL: o
Aroma: 4 o Intenzita: 5 o Pražení: 3. Příjemné, vyvážené tělo s jemnou
kyselostí a tóny sušenky, ořechů a čokolády.
POPIS
SENZORICKÉHO PROFILU:
Obklopující aroma kakaa a tabáku, pečlivě
vybraná kávová zrna dávají této směsi vynikající tělo a uspokojivou a
sladkou kyselost. S intenzivní dochutí kakaa a karamelu.