KaK.cz - počítače plné života

Přejít na košík.
0
Nepřihlášen

Rýžovar ETA Granello 3139 90010



Toto zboží bylo již ukončeno.

Rýžovar ETA Granello 3139 90010

Rýžovar

Rýže přesně podle vašich představ

Připravit rýži tak, aby byla měkká, ale zároveň ne rozvařená, je doslova umění. S rýžovarem ETA Granello vykouzlíte sypkou rýži jako přílohu, ale i dokonale krémové risotto jako z italské restaurace.

Provoz rýžovaru je plně automatický a nevyžaduje vaši neustálou pozornost. Skleněná poklice je opatřena otvorem pro výstup páry a nechybí ani nezbytná bezpečnostní opatření – rýžovar nelze zapnout bez vložené nádoby, rukojeti po stranách i na poklici jsou tepelně izolované a vhod přijde také integrovaná ochrana proti vyvaření vody.

Protiskluzové nožky pak zajišťují stabilitu na kuchyňské lince.

Připravte hostinu pro celou rodinu

Hliníková nádoba s nepřilnavým povrchem o maximálním objemu 1,8 l pojme až 1,2 kg neuvařené rýže. Po dovaření automaticky udržuje teplotu, a tak je jídlo vždy připraveno k servírování, i když se některý ze strávníků s příchodem k rodinné večeři opozdí.

Rýžovar ETA Granello 3139 90010

Rýžovar ETA Granello zvládne připravit také obiloviny, luštěniny a polévky. Je proto ideálním společníkem pro zdravé a rychlé vaření bez zbytečné námahy navíc. Jeho sestavení je snadné, stejně jako údržba. Při uskladnění oceníte také odnímatelný přívodní kabel.

Příslušenství

Součástí balení je praktická odměrka o objemu 120 ml a lžíce na rýži.


Kód:
EKC908m
Záruka:
Telefon
Máte dotaz k tomuto zboží?
Zavoláme Vám.

Nebo můžete zavolat nám na 326 729 369