KaK.cz - počítače plné života

Přejít na košík.
0
Nepřihlášen

Osobní váha ETA Christine 178190000



Toto zboží bylo již ukončeno.

Osobní váha ETA Christine 178190000

Osobní váha

Osobní váha ETA Christine 178190000

Poznejte své tělo

Elegantní digitální váha Christine s tělesnou analýzou a dotykovým ovládáním vám změří nejen tělesný tuk, ale také vodu v těle, svalovinu, kosti, KCAL a BMI. Pokud chcete mít svou kondici pod kontrolou, právě tato osobní váha vám bude nepostradatelným parťákem a motivací.

Osobní váha ETA Christine 178190000

Zapamatuje si data až pro 10 osob, a to včetně pohlaví, věku a výšky. Celkovou analýzu těla pak Christine provádí na základě 5 parametrů – váhy, pohlaví, věku, výšky a biologického odporu.

Hodnoty, jejichž přesnost je zabezpečena moderní ITO technologií, jsou zobrazeny na přehledném LCD displeji. Vybrat si můžete mezi 3 nejpoužívanějšími jednotkami (kg, lb nebo st), přičemž je maximální kapacita váhy 180 kg / 396 lb / 28 st. Váží s přesností na 100 g.

Nebude vás dlouho napínat

Před vážením vás nečeká žádné zdlouhavé zapínání či načítání. Stačí se jednoduše postavit na vážicí plochu z bezpečnostního skla o tloušťce 6 mm. Tím dojde k automatickému zapnutí a zvážení. Při delší době nečinnosti se pak váha automaticky vypne.

Váha disponuje indikátorem přetížení a slabé baterie. 3 ks AAA baterie jsou součástí balení.

Prodlužka záruky

Na váhu ETA Christine se vztahuje bezplatná služba Prodlužka záruky. Po registraci se tak záruka na celý produkt prodlouží na 3 roky. Prodlouženou záruku si zaregistrujte ZDE.


Kód:
EKC046
Záruka:
Telefon
Máte dotaz k tomuto zboží?
Zavoláme Vám.

Nebo můžete zavolat nám na 326 729 369