KaK.cz - počítače plné života

Přejít na košík.
0
Nepřihlášen

Rychlovarná konvice ETA Storio 9186 90040



Toto zboží bylo již ukončeno.

Rychlovarná konvice ETA Storio 9186 90040

Rychlovarná konvice

Odhalte krásu kombinace moderního stroje s retro designem. Produkty z kolekce ETA STORIO ozvláštní každou kuchyni svým nestárnoucím vzhledem. Už nemusíte hledat kompromis mezi výkonem a designem.

Rychlovarná konvice ETA Storio 9186 90040

Nerezovou rychlovarnou konvici Storio v béžovém provedení o příkonu 2150 W je možno naplnit až 1,7 litry vody. Díky přehlednému vodoznaku lehce rozpoznáte, kolik vody se v ní aktuálně nachází. Zapnutý stav konvice doprovází stylově podsvícený vodoznak. Automatický systém vypínání vypne ohřev vody při dosažení bodu varu, což vám zajistí pohodlnou a bezstarostnou obsluhu.

Dvojnásobný bezpečnostní systém aktivuje bezpečnostní pojistku při nebezpečí přehřátí nebo v případě chodu naprázdno. Středový konektor STRIX zajišťuje vysokou bezpečnost – konvici díky němu vždy snadno umístíte na podstavec.

Rychlovarná konvice ETA Storio 9186 90040

Filtrační sítko se postará o to, aby se vám do čaje nebo kávy nedostaly usazeniny vodního kamene. Sítko je snadno vyjímatelné a omyvatelné. Víko konvice je odnímatelné, a tak se do ní voda pohodlně nalévá. Povrchová údržba varné konvice ETA Storio bude díky jejím oblým a snadno přístupným částem velmi jednoduchá.

ETA na tento produkt poskytuje prodlouženou záruku 3 roky na konektor. Prodlouženou záruku si registrujte ZDE .


Kód:
EKB389
Záruka:
Telefon
Máte dotaz k tomuto zboží?
Zavoláme Vám.

Nebo můžete zavolat nám na 326 729 369