KaK.cz - počítače plné života

Přejít na košík.
0
Nepřihlášen

Rychlovarná konvice ETA Juna 1605 90010



Toto zboží bylo již ukončeno.

Rychlovarná konvice ETA Juna 1605 90010

Rychlovarná konvice

Jste milovníky lahodné kávy nebo voňavého čaje? S plastovou varnou konvicí ETA Juna s příkonem 2200 W a objemem 1,7 l si je můžete dopřát, kdykoliv si vzpomenete. Velký objem uvítáte například během rodinných návštěv, plastové provedení, které nepálí, vám však bude zpříjemňovat každý den.

Rychlovarná konvice ETA Juna 1605 90010

Bezpečí a ochrana především

Bezpečný provoz i manipulaci s konvicí zajišťuje plně automatický systém vypínání při dosažení bodu varu a kontaktní systém s automatickým vypnutím konvice při odejmutí ze základny. Další bezpečnostní prvky pak monitorují nebezpečí přehřátí a chod naprázdno.

Plastové provedení konvice zajišťuje tichý provoz a snižuje riziko popálení o její tělo. Do podstavce můžete uskladnit napájecí kabel, a jeho délku si tak pohodlně nastavit dle svých potřeb.

Vše pod kontrolou

Světelná kontrolka spínače jasně signalizuje, že je konvice zapnutá. Vodoznak v zadní části konvice vám zase pomůže s přehledem o aktuálním stavu vodní hladiny.

Žádné trápení s umýváním

Skryté topné těleso pod rovným nerezovým dnem a oblé snadno přístupné části konvice umožňují její jednoduchou údržbu. Filtrační sítko proti usazeninám vodního kamene je snadno vyjímatelné a omyvatelné – stejně jako zcela odnímatelné víko. To kromě pohodlné údržby usnadní i nalévání vody.

Rychlovarná konvice ETA Juna 1605 90010


Kód:
EKB382
Záruka:
Telefon
Máte dotaz k tomuto zboží?
Zavoláme Vám.

Nebo můžete zavolat nám na 326 729 369