Důvody, proč se rozhodnout právě pro multifunkční hrnec CK7070:
Nahradí
funkce šesti spotřebičů najednou: Fritéza, parní hrnec, kontaktní gril,
fondue, přenosný gril a elektrická pánev, tzn. 6 v 1.
Ušetříte
peníze za nákup mnoha spotřebičů.
Zabere
mnohem méně místa.
Je vhodný i na chatu nebo chalupu.
Odolný
povrch vnitřní nádoby umožňuje přípravu pokrmů s minimem tuku.
Každý
den v týdnu můžete využít jiný způsob vaření.
Úsporný
na prostor v kuchyni
Plně rozebiratelný – nádobu lze mýt v myčce
Variabilní
nastavení teploty
Skleněná poklice
Vyjímatelná
nádoba s nepřilnavým povrchem
Úchyty pro snadné
přenášení
Nastavení teploty od 60 do 190°C Doma
nebo na chalupě v něm můžete
Smažit
Kdo by
si nedal dozlatova osmažený řízek? Dno nádoby je dostatečně velké na to,
abyste mohli připravovat třeba čtyři najednou…
Vařit
Polévku,
brambory, těstoviny, rýži i třeba ovocné nebo houskové knedlíky zvládne
multifunkční hrnec Concept uvařit.
Grilovat
Vařit v
páře
Hrnec 7x7 je vybavený mřížkou, která vám umožní jeden z
nejzdravějších způsobů přípravy pokrmů vaření v páře. Připravená zelenina
neztratí barvu ani cenné vitamíny.
Zapékat
Připravovat
fondue
Jednoduše pozvolna rozpustíte suroviny v ohřívací nádobě a
pomocí sady vidliček můžete konzumovat, ať už sladké varianty jako jahody
v čokoládě nebo tradiční sýrové.
Příklad
receptu na klasické švýcarské sýrové fondue pro 4 osoby:
Rozetřený
stroužek česneku ohřejte v 250 ml suchého bílého vína. Přidejte
nastrouhaný sýr ementál 300 g a gruyer 300 g (možno i jiné druhy sýrů dle
chuti). Zakápněte šťávou z poloviny citrónu. Vše neustále promíchávejte,
až se vytvoří hustá sýrová omáčka. V 60 ml třešňového likéru rozmíchejte
lžíci kukuřičného škrobu, přidejte trochu pepře a muškátového oříšku,
dejte do omáčky a promíchejte. Servírování: Kousky bílého pečiva na fondue
vidličce namáčíme v omáčce.
Fritovat
Ohřívat