* Plně automatická příprava zajišťuje hnětení, dostatečné kynutí, kvalitní
pečení a následné přihřívání bez nutnosti vašeho zásahu"
*
Víceúčelové využití:
a) pečení
různých druhů chleba (slané, sladké, bílé, celozrnné nebo bezlepkové)
b)
zhotovení rozmanitých druhů těst, džemů, marmelád, dortů, koláčů, sušenek,
sekané, jogurtů apod.
* Program VLASTNÍ pro individuální
nastavení fází přípravy chleba
* Možnost volby
3 velikostí chleba (0,5 kg / 0,75 kg / 1 kg)
* Volba zbarvení
kůrky (3 úrovně nastavení)
* Pečicí forma s
antiadhezní povrchovou úpravou pro snadnou údržbu
*
1 hnětací hák
* Praktické sklopné držadlo pro pohodlnou
manipulaci s nádobou
* Víko se skleněným průzorem umožňujícím
jednoduchou kontrolu v průběhu přípravy
* Přehledný
displej se zobrazením stavu přípravy
* Akustický signál
upozorňující na možnost přidání další ingrediencí
*
15-hodinový časový spínač - funkce odloženého startu
*
Automatická funkce udržování teploty (60 minut) po dokončení přípravy
*
Paměť při výpadku el. proudu
* Příkon 600 W
Příslušenství:
pečící
forma, hnětací hák, odměrky, pohárek, háček
12
přednastavených programů:
1. KLASIK - je určený pro
bílý pšeničný a hnědý žitný chléb, také pro chléb ochucený bylinkami a
rozinkami
2. RYCHLÝ - je určený pro rychlou přípravu bílého, pšeničného
a žitného chleba. V tomto režimu je chléb menší a má hustý střed.
3.
SLADKÝ - je určený pro pečení sladkých typů chleba s křupavější kůrkou než
při pečení s programem klasik.
4. CELOZRNNÝ - je určený
pro pečení celozrnného chleba z mouky s nízkým obsahem lepku.
5.
BEZLEPKOVÝ - je určený pro přípravu bezlepkového chleba.
6.
TĚSTO - je určený pro hnětení/míchání a následné kynutí těsta bez pečení.
K přípravě těsta můžete použít různé suroviny pro různé druhy pečiva
(např. chlebové rohlíky, pizza atd.).
7. HNĚTENÍ - je
určený pouze pro hnětení těsta (bez kynutí). Při hnětení těsta můžete
použít různé suroviny pro různé druhy pečiva (např. chlebové rohlíky,
pizza atd.).
8. DORT - je určený pro hnětení/míchání surovin (např. na
dort, koláč), které se následně pečou po nastavený čas.
9.
DŽEM - je určen pro přípravu džemu nebo marmelády z čerstvého ovoce.
10.
JOGURT - je určený pro přípravu domácího jogurtu.
11.
PEČENÍ - je určený pro pečení hnědého chleba, dortů nebo sekané.
12.
VLASTNÍ - je určený pro individuální nastavení fází přípravy chleba