HLAVNÍ VLASTNOSTI A FUNKCE
Konvekční rychlopečení
„Rapid bake“
pečící automat na cirkulující vzduch obstarává
daleko křupavější výsledky
objemové kapacity
500 g, 750 g a 1.000 g
14 programů pro různé druhy chleba a těsta,
včetně 58-minutového programu rychlopečení „Rapid bake“a
bezlepkového
programu
58-minutový program rychlopečení „Rapid bake“ lze pohodlně
nastartovat stiskem knoflíku
program pro vaření marmelády
3
stupně opékání do hněda: lehké, střední a tmavé funkce udržování teploty 1
hodinu
předprogramování až na 12 hodin
ochrana
proti přerušení elektrického proudu
LCD-displej s
ukazatelem stavu programu
průhledové okénko
vnitřní
nádoba s protipřilnavou úpravou
odměřovací pohárek
odměřovací
lžíce
vnitřní a vnější kovový kryt pro optimální využití
pečícího tepla
kovový kryt z leštěného nerezu
příkon
645 W
barva: leštěná nerezová ocel
vítěz testu
domácích pekáren v pořadu Černé ovce (vysíláno 19.1.2009)
14
programů:
1. základní - světlý nebo tmavý chléb
2.
rychlý bílý - přibližně o 30 minut kratší program pro bílý chléb
3.
celozrnný - recepty na celozrnný chléb nebo chléb z celozrnné mouky
4.
rychlý celozrnný - program vhodný k pečení z mouky Granary a k rychlejší
přípravě chleba. Není vhodný k
přípravě 100%
celozrnného chleba 5. francouzský - křupavější kůrka a program upravený
pro nižší obsah tuku a cukru
6. sladký - recepty na
chleba s vysokým obsahem cukru
7. rychlý chléb - chléb bez kvasnic
- směs 1 kg
8. koláč - chleby a koláče z nekynutého těsta
9.
bezlepkkový - příprava pečiva z bezlepkové mouky a bezlepkových směsí.
Max. 500 g mouky
10. těsto - příprava těsta k ručnímu dokončení a
pečení v klasické troubě
11. jemné kynuté těsto -
dlouhý program pro přípravu jemného kynutého těsta
12.
marmeláda - výroba marmeládKonvekční rychlopečení „Rapid bake“