KaK.cz - počítače plné života

Přejít na košík.
0
Nepřihlášen

Žehlička napařovací ETA Esmira 0273 90000

Dostupnost:

1-3 dny

Mladá Boleslav:
v pátek 3.5.
Doručení po ČR:
odešleme v pátek 3.5.
Cena:

549 Kč (s DPH)
(454 Kč bez DPH)

Prodloužení záruky o 1 rok 279 Kč

Žehlička napařovací ETA Esmira 0273 90000

Žehlička napařovací, Bezpečnostní vypínání Ne Délka kabelu 2 m Objem nádržky (na vodu) 380 ml Odvápňování Ano Parní ráz 100 g/min

Napařovací žehlička, která překvapí

Se záhyby na šatech či obleku si poradíte díky napaření s výdejem 40 g/min, které lze navýšit parním impulsem až na 100 g/min. Toto napaření je možné použít pro vertikální napařování látek, které prádlo narovná bez nutnosti kontaktu s žehlicí plochou. Teplotu i páru si můžete plynule regulovat a přizpůsobit tak žehlení každému kusu oblečení.

Funkce DRIP STOP zabraňuje nechtěnému odkapávání vody při snížení teploty. Díky zásobníku na vodu o objemu 380 ml budete schopní vyžehlit větší objem oděvů najednou bez doplňování vody během žehlení.

Samozřejmou funkcí žehličky ETA Esmira je systém odvápňování ANTI CALC, který zabrání usazování vodního kamene, a prodlouží tak životnost vaší žehličky. Další výsadou je samočistící funkce SELF CLEAN určená pro kompletní čištění vnitřní konstrukce žehličky. Na nepoddajné a zmačkané oblečení využijete funkci kropení.

Žehlička dále disponuje bezpečnostní elektronikou AUTO - SHUT OFF, která vyhodnocuje polohu žehličky a zajistí automatické odpojení od elektrické sítě v případě převrhnutí nebo při delší nečinnosti. Ochrání tak vaši domácnost před požárem nebo ušetří elektrickou energii.

Žehličku můžete při vypnutí páry využít i jako suchou žehličku a díky ergonomicky tvarované rukojeti se s ní skvěle manipuluje. Pro maximální luxus je žehlička opatřena dlouhým 2m napájecím kabelem osazeným výkyvným kloubem, který chrání kabel před poškozením.


Další v kategorii

Kód:
EKA225
Záruka:
Telefon
Máte dotaz k tomuto zboží?
Zavoláme Vám.

Nebo můžete zavolat nám na 326 729 369