KaK.cz - počítače plné života

Přejít na košík.
0
Nepřihlášen

Opékač topinek ETA Storio 9166 90030



Toto zboží bylo již ukončeno.

Opékač topinek ETA Storio 9166 90030

Opékač topinek, Centrování Ne Funkce stop Ano Opékání z jedné strany Ne Počet topinek 2 Přihrádka na drobky Ano Rozmrazování Ano Rozpékač pečiva odnímatelný rozpékač Příkon 930 W

Odhalte krásu kombinace moderního stroje s retro designem. Produkty z kolekce ETA STORIO ozvláštní každou kuchyni svým nestárnoucím vzhledem. Už nemusíte hledat kompromis mezi výkonem a designem.

Opékač topinek ETA Storio 9166 90030

Zlatavé topinky podle vašeho gusta

Topinkovač ETA STORIO v červeném provedení je uzpůsoben pro přípravu 2 kusů topinek zároveň, které díky příkonu 930 W a výběru ze 7 stupňů ohřevu propeče přesně tak, jak máte rádi. Délku ohřevu, a tím i míru propečení snadno nastavíte pomocí podsvícených tlačítek. Elegantní podsvícení vás zároveň informuje o zapnutém stavu spotřebiče.

Opékání z obou stran zajistí vždy skvělý výsledek – rovnoměrné propečené plátky chleba, na které se sbíhají sliny. Tlačítkem STOP lze ohřev okamžitě ukončit. Topinkovač ETA STORIO má také funkci rozmrazování, a tak si můžete s použitím nástavce pečivo pohodlně rozpéct namísto zdlouhavého čekání na jeho rozmrazení při pokojové teplotě. S funkcí opětovného ohřevu si pak snadno ohřejte již připravené topinky.

Ve spodní části topinkovače ETA STORIO se nachází vyjímatelná zásuvka na drobky, díky které bude údržba topinkovače jednoduchá a časově nenáročná.

Opékač topinek ETA Storio 9166 90030


Kód:
EKA209b
Záruka:
Telefon
Máte dotaz k tomuto zboží?
Zavoláme Vám.

Nebo můžete zavolat nám na 326 729 369