KaK.cz - počítače plné života

Přejít na košík.
0
Nepřihlášen

Zastřihávač vlasů ETA Roger 9345 90000



Toto zboží bylo již ukončeno.

Zastřihávač vlasů ETA Roger 9345 90000

Zastřihávač vlasů, Doba provozu 120 min Doba nabíjení 2 hod. Použití a údržba neomyvatelný Počet nástavců v balení 7 Zastřihování bez nástavce Ano Cestovní pouzdro Ano

Vlasy jako ze salonu

Zastřihovač vlasů a vousů ETA Roger se díky několika praktickým nástavcům postará o vaše vlasy opravdu dokonale. Účes jako z kadeřnického salonu či luxusního barbershopu si můžete dopřát v pohodlí domova.

Odnímatelná zastřihovací hlava s nerezovým ostřím zajistí přesnou a snadnou úpravu jak vlasů, tak i vousů. K dokonalému výsledku vám pomůže až 6 vyměnitelných hřebenových nástavců:

  • 4-6 mm
  • 7-9 mm
  • 10-12 mm
  • 16-18 mm
  • 22-24 mm
  • 28-30 mm

Pro vyznavače opravdu krátkých střihů umožňuje ETA Roger použití i bez nástavců. V tomto případě si můžete zvolit mezi délkami 1 / 1,3 / 1,6 / 1,9 mm. V balení naleznete také praktický nástavec na prostříhávání vlasů.
 
Zastřihovač ETA Roger můžete používat bezdrátově, o provoz se postará výkonný 3,7V Li-ion akumulátor, který vám poskytne až 120 minut provozu. Doba následného nabíjení je 2 hodiny a o stavu baterie vás informuje přehledný LED displej. Pokud si však přece chcete péči o svůj zevnějšek užít bez stresu z vybití přístroje, můžete jej používat i zapojený v síti.

Jelikož ne všechny vlasy ani vousy nejsou stejné, můžete si sami přizpůsobit výkon zastřihovače, a to v rozsahu 4 úrovní. Výměna příslušenství je snadná a rychlá, stejně jako samotné používání. Díky praktickému cestovnímu pouzdru si jej navíc můžete vzít na každou služební cestu, ale i rodinnou dovolenou.

Čištění vám usnadní odnímatelná hlava zastřihovače a praktický čisticí štěteček. Na promazání břitů vám poslouží olej, který taktéž naleznete v balení.

Zastřihávač vlasů ETA Roger 9345 90000


Kód:
EKA190d
Záruka:
Telefon
Máte dotaz k tomuto zboží?
Zavoláme Vám.

Nebo můžete zavolat nám na 326 729 369