KaK.cz - počítače plné života

Přejít na košík.
0
Nepřihlášen

Mobilní telefon ASUS ZenFone 2 ZE551ML 64GB, stříbrný (silver)



Toto zboží bylo již ukončeno.

Mobilní telefon ASUS ZenFone 2 ZE551ML 64GB, stříbrný (silver)

Mbilní telefon, Intel Atom Z3580, Quad-Core, 2,3 GHz, 4 GB RAM, interní paměť 64GB, 5,5", 1920x1080, microSD, GPS, 3G, LTE, Foto 13Mpx,

Excelentní chytrý telefon ASUS ZenFone 2 ZE551ML

Přichází excelentní chytrý telefon ASUS ZenFone 2 ZE551ML, který v sobě spojuje krásu zenu, bezprecedentní výkon, rychlé nabíjení, ostrý obraz a bezproblémové a intuitivní uživatelské rozhraní. Smartphone přináší výkon s 4jádrovým procesorem Intel Atom Z3580, úchvatný displej opatřený tvrzeným sklem Gorilla Glass 3 a exkluzivní ozvučení. Je ideální pro uživatele požadující nadstandardní design a kvalitu, pro které se stane nejlepším společníkem.


Design, který nadchne

Konstrukce telefonu ASUS ZenFone 2 je kombinací nádherného řemeslného zpracování a moderních materiálů. ZenFone 2 má vysoce intuitivní rozložení ovládání, které je součástí nového designu Ergonomic Arc. Díky tomu se budete cítit naprosto přirozeně, bez ohledu na to, zda jste pravák nebo levák. ASUS ZenFone 2 byl tvarovaný tak, aby přesně padnul do ruky.


Obrovský 5.5“ FullHD IPS displej

Telefon je vybaven kvalitním širokoúhlým IPS displejem s vysokým FullHD rozlišením, širokými pozorovacími úhly a vynikajícím obrazem, který je možné ovládat až 10 doteky najednou. Získáte bezvadný obraz pro hraní her, sledování filmů, prohlížení fotoalb, prezentací a brouzdání po internetu. Jedná se o displej z tvrzeného skla typu Gorilla Glass 3, který přináší zvýšenou ochranu proti poškrábání.


Perfektní výkon pro hry

Tablet je vybaven výkonným 4jádrovým procesorem Intel Atom Z3580, který má každé z jader taktované v turbo režimu až na frekvenci 2.33 GHz. Procesor společně s velkou operační pamětí a výkonnou grafickou kartou PowerVR Series 6 (G6430) umožňují plynulé procházení internetu, spouštění aplikací a také hraní náročných her.


Unikátní technologie PixelMaster

Tablet je vybaven dvojicí kamer, které poslouží pro velké množství využití. Přední 5MP kamera je uzpůsobena pro video hovory s vašimi přáteli a oblíbená „selfíčka“. 13MP kamera slouží pro pořizování velmi kvalitních fotografií nebo video nahrávek. Kamery využívají unikátní technologii PixelMaster, která prostřednictvím softwaru, hardwaru a speciální konstrukce objektivu zajišťuje mimořádnou obrazovou kvalitu.


Nové uživatelské rozhraní ASUS ZenUI

Zcela nové uživatelské rozhraní ASUS ZenUI zlepšuje ovladatelnost a zábavu s tímto tabletem. Je jednoduché, intuitivní, chytré a dokáže uspokojit potřeby uživatelů. Obsahuje více než 1000 vylepšení a exkluzivních funkcí oproti standardnímu operačnímu systému Android.


Parametry a specifikace

Barva

stříbrná

Procesor

Intel Atom Z3580
Počet jader procesoru
4x

Paměť

Operační paměť
4 GB
Velikost úložiště
64 GB
micro SDHC

Displej

Dotykový displej
1920 x 1080

Funkce

Rozhraní

LTE

Fotoaparát

Zadní kamera
13Mpx

Operační systém

Android 5.0 Lollipop
Kód:
TEJ006
PN:
90AZ00A5-M00360
Záruka:
Telefon
Máte dotaz k tomuto zboží?
Zavoláme Vám.

Nebo můžete zavolat nám na 326 729 369