KaK.cz - počítače plné života

Přejít na košík.
0
Nepřihlášen

Klávesnice ASUS STRIX Tactic Pro + Echelon Pad Gaming, černá (black)



Toto zboží bylo již ukončeno.

Klávesnice ASUS STRIX Tactic Pro + Echelon Pad Gaming, černá (black)

Klávesnice, USB, EN, podsvícené klávesy

ASUS keyboard STRIX TACTIC PRO + Echelon Pad Gaming

Chcete hrát jako profesionální hráč a mít náskok před soupeři? Využijte služeb herní klávesnice Asus STRIX TACTIC PRO, která náleží do ucelené řady herního příslušenství STRIX. Jedná se o profesionální herní klávesnici s exkluzivním designem a precizním zpracováním, která přináší velmi odolné mechanické spínače Cherry MX, podsvícení kláves, 21 makro kláves, záznam maker za běhu a funkci N-Key Rollover (NKRO) přes rozhraní USB.

Špičkové mechanické spínače

Asus STRIX TACTIC PRO je plnohodnotná mechanická klávesnice, kdy najdete Cherry MX spínače pod každou klávesou. Získáte tak optimální hmatovou zpětnou vazbu a reakce. Excelentní je především výdrž spínačů až 50 milionů stisknutí.

Oranžové podsvícení kláves

Vestavěné oranžové LED diody zajišťují osvětlení kláves s možností nastavení 4 úrovní jasu, což zajistí pohodlné hraní i v temnějším prostředí. Podsvícení dodává klávesnici opravdu herní vzhled.

Kvalitní vybavení

Můžete využívat až 21 programovatelných herních makro kláves - 13 vyhrazených makro kláves a 8 volitelných makro/funkčních (F1-F8) kláves, což umožňuje snadný přístup k velkému množství nejčastěji používaných kombinací. Předností je také možnost záznamu maker přímo ve hře za běhu.


Parametry a specifikace

Barva

Barevné provedení
černé

Připojení

Typ připojení
Drátové
Rozhraní
USB

Výbava a layout

Jazyk
anglické znaky
Podsvícené klávesy
Kód:
KLU433
PN:
90YH0084-B2UA00
Záruka:
Telefon
Máte dotaz k tomuto zboží?
Zavoláme Vám.

Nebo můžete zavolat nám na 326 729 369