KaK.cz - počítače plné života

Přejít na košík.
0
Nepřihlášen

Směrovač ASUS RT-AC3200



Toto zboží bylo již ukončeno.

Směrovač ASUS RT-AC3200

Směrovač, Router, AP, repeater, 2,4/5GHz, až 3200Mbps, 4xGLAN, 1xGWAN, 2x USB, NAT, DHCP server

Router Asus RT­AC3200

Třípásmový bezdrátový gigabitový router vám nabídne nekompromisní výkon a rychlost přenosu dat a to až 3 200 Mbps hned ve třech pásmech, 1x 2,5 GHz a 2x 5 GHz. Tato rychlost zaručí extra rychlé sdílení dat, hraní her bez lagů a přehrávání videí v rozlišení až 4K/UHD.

Tri­Band Smart Connect

Technologie Tri­Band Smart Connect zaručuje vysoce optimalizovaný provoz sítě a využití maximální rychlosti přenosu dat. Každému bezdrátovému zařízení je automaticky přiřazeno optimální přenosové pásmo. K dispozici jsou dva kanály 5 GHz, kde každý z nich nabízí rychlost až 1 300 Mbps a jeden kanál 2.4 GHz s rychlostí 600 Mbps. Nejvyšší kombinovaná přenosová rychlost tak činní až 3 200 Mbps.

6 bezdrátových antén

Router nabízí konfiguraci antén 3x3 MIMO pro každou síť standardu 802.11ac zvlášť. Každá síť využívá výkonné antény - 3 pro příjem a 3 pro vysílání. Veliký počet antén zaručuje kvalitní signál, výborné pokrytí prostoru a stabilitu připojení. Technologie AiRadar zajišťuje přizpůsobení vyzařovacího diagramu pro ještě lepší pokrytí prostoru signálem.

Hardwarový NAT

Router obsahuje výkonný hardwarový modul, který akceleruje NAT a gigabitový Ethernet. To umožňuje dosáhnout na propustnost více než 900 Mbps mezi WAN a LAN (tzv. routovací rychlost). Díky tomu je vyloučeno, aby modem brzdil vysokorychlostní připojení k internetu, jako k  tomu dochází u routerů se softwarovým NAT.

AiProtection se systémem Trend Micro

Pro zvýšení bezpečnosti domácí sítě obsahuje router technologii AiProtection, využívající třístupňový systém zabezpečení Trend Micro. Technologie přidává ke stávajícímu zabezpečení možnosti blokování škodlivých stránek, filtraci webů a aplikací, časové nastavení omezení účtů hostů, detekce a blokování nakažených zařízení, ochranu před útoky z internetu a bezpečnostní skenování routeru a sítě.

ASUSWRT

Nové a špičkové rozhraní routeru vám umožňuje snadné a přehledné ovládání prostřednictvím webového prohlížeče a to i na mobilních zařízeních. Konfigurovat lze všechny pokročilé funkce routeru, včetně AiCloud 2.0. K dispozici je i přehledný Traffic Analyzer, kde získáte přehled o tom, co se v síti děje, jakou šířku pásma využívá každý uživatel nebo aplikace.

Osobní AiCloud

Služba AiCloud propojí vaši síť s online úložištěm, budete mít přístup ke svým souborům odkudkoliv. Do svého cloudu se dostanete přes vlastní URL adresu ve webovém prohlížeči, na mobilních zařízeních pak využijete aplikaci AiCloud pro Android nebo iOS. Díky této službě máte svá data vždy k dispozici.


Parametry a specifikace

Funkce

Ano
Access Point
Ano

Zisk antén a frekvence

Rychlost a frekvence

Rychlost Wi-Fi
3200 Mbps

Konektory

4x GLAN
WAN porty
1x GWAN
USB porty
2x

Standardy

Standard 802.11a
Standard 802.11b
Standard 802.11g
Standard 802.11n

Další parametry

NAT
Ano

Další parametry

Ano
Kód:
SIE132
PN:
90IG01F1-BN2G00
Záruka:
Telefon
Máte dotaz k tomuto zboží?
Zavoláme Vám.

Nebo můžete zavolat nám na 326 729 369