KaK.cz - počítače plné života

Přejít na košík.
0
Nepřihlášen

Klávesnice RAZER BlackWidow Tournament 2014, černý (black)



Toto zboží bylo již ukončeno.

Klávesnice RAZER BlackWidow Tournament 2014, černý (black)

Klávesnice, USB

Razer Blackwidow Tournament 2014

Plně mechanická klávesnice Razer BlackWidow Tournament 2014 má vynikající odezvu a neskutečně rychlé reakce na každý dotek. Kompaktní tělo bez numerické klávesnice má oddělitelný kabel pro ještě snadnější přenášení. Vyzkoušejte naprosto nový pocit díky mechanické technologii s jasnou, ale přesto velmi tichou zvukovou odezvou. Tiché spínače kláves s optimalizovanou ovládací silou a sníženým zdvihem vám umožní zadávat příkazy rychleji, než na jakékoli jiné obyčejné herní klávesnici.

Minimalistický design s jasnými liniemi, jde ruku v ruce s ergonomií a důrazem na efektivní používání. Matný černý povrch je vysoce odolný proti otiskům prstů a potenciálním nečistotám. Pokročilý anti-ghosting zajistí, abyste dokázali najednou stisknout tolik tlačítek, kolik máte prstů na obou rukou. Každá klávesa je zaregistrována ve správném pořadí a pomůže vám tak k vítězné hře.

Intuitivní software Razer Synapse 2.0 je mozek tohoto hi-tech zařízení. Automaticky se synchronizuje s cloudovým serverem a stáhne nejnovější ovladače i firmware. Navíc si díky němu můžete snadno ukládat svá herní nastavení, jakou jsou makra a přiřazené klávesy. Přímo při hraní je možné přepínat mezi 20 konfigurovatelnými profily. Zvuková i jiná média lze snadno ovládat multimediálními klávesami.


Parametry a specifikace

Barva

Barevné provedení
černé

Připojení

Typ připojení
Drátové
Rozhraní
USB
Kód:
KLO138d
PN:
RZ03-00810900-R3M1
Záruka:
Telefon
Máte dotaz k tomuto zboží?
Zavoláme Vám.

Nebo můžete zavolat nám na 326 729 369