KaK.cz - počítače plné života

Přejít na košík.
0
Nepřihlášen

Klávesnice RAZER Tartarus Chroma, černá (black)



Toto zboží bylo již ukončeno.

Klávesnice RAZER Tartarus Chroma, černá (black)

Klávesnice, USB, podsvícené klávesy

Razer Tartarus

Tartarus od herního specialisty Razer je membránová herní klávesnice, která nenechá chladným žádného náruživého hráče. Poskytuje celkem 25 plně programovatelných kláves pro definování profilů, makra a tzv. "horkých kláves" a osmisměrné tlačítko pro ovládání palcem.

Herní klávesy

Získejte náskok před nepřítelem s nastavitelnými herními tlačítky. Celkem 25 plně programovatelných kláves Vám umožní nastavit makra, dovednosti a rychle přístupné "hot" klávesy, zatímco 8směrné tlačítko pod palcem Vám umožní pohybovat se při hře s precizností.

Software Razer Synapse 2.0

Razer Tartarus je vybaven Razer Synapse 2.0, což je intuitivní proprietární software, který funguje jako mozek. Umožňuje programování tlačítek, automatickou synchronizaci nastavení na cloud serveru a možnost stažení nejnovějších ovladačů a firmware.

Pohodlí a design

Pohodlí přispívá měkce vypodložený povrch pro zápěstí, díky kterému můžete hrát dlouhé hodiny. Razer Tartarus přináší ergonomický design navržený pro hráče a jejich pohodlí. Hrajte i za horších světelných podmínek bez obav. Zapněte si podsvícení kláves.


Parametry a specifikace

Barva

Barevné provedení
černé

Připojení

Typ připojení
Drátové
Rozhraní
USB

Výbava a layout

Podsvícené klávesy
Kód:
KLO129
PN:
RZ07-01510100-R3M1
Záruka:
Telefon
Máte dotaz k tomuto zboží?
Zavoláme Vám.

Nebo můžete zavolat nám na 326 729 369