KaK.cz - počítače plné života

Přejít na košík.
0
Nepřihlášen

Mobilní telefon LENOVO A2010, černý (black)

100% z 1 hodnocení



Toto zboží bylo již ukončeno.

Mobilní telefon LENOVO A2010, černý (black)

Mobilní telefon, MT6735M, Quad-Core, 1 GHz, 1 GB RAM, interní paměť 8GB, 4,5", 854x480, microSD, GPS, GPRS, 3G, LTE, Foto 5Mpx, BT, Wi-Fi, Dual SIM, Androi

Android™ 5.0 Lollipop

Operační systém Android™ Lollipop obsahuje celou řadu nových funkcí, vizuálních vylepšení a různých oprav, které sice nejsou vidět na první pohled, ale systém je díky nim rychlejší, efektivnější a méně zatěžuje baterii. Rovněž dokonale spolupracuje se všemi vašimi oblíbenými aplikacemi Google.

Rychlé 4G připojení

Lenovo A2010 podporuje vysokorychlostní datové připojení LTE (4G). Webové stránky, aplikace i hry tak nyní budete moci využívat skutečně naplno.

Optimální výkon, vynikající spolehlivost, rychlá odezva

Pokud požadujete plynulý systém a optimální výkon za dostupnou cenu, je A2010 ideálním řešením. Využívá 64bitový čtyřjádrový procesor MediaTek® s frekvencí 1,0 GHz, takže si bez problémů poradí s přehráváním hudby a videa, aplikacemi i hrami bez sebemenšího zaváhání.

4,5" displej pro pohodlné ovládání jednou rukou

Ať už hrajete hry, komunikujete, sledujete videa nebo surfujete na internetu, se 4,5" displejem smartphonu A2010 budete mít o zábavu postaráno. Díky svým rozměrům navíc dokonale padne do ruky.

smartphone lenovo A2010

Spousta úložného prostoru s možností rozšíření

Zvyšte kapacitu svého 8GB interního úložiště až o 32 GB pomocí karty microSD a získejte dostatek prostoru pro všechny své fotografie, hudbu i další soubory.

Integrovaný přední a zadní fotoaparát

Zásluhou 5Mpx zadního fotoaparátu je pořizování fotografií a videa ve vysokém rozlišení pomocí smartphonu A2010 hračkou. Přední fotoaparát s rozlišením 2 Mpix se skvěle hodí k videohovorům a zábavě s přáteli.

Dvě SIM karty

Jeden smartphone, dvě telefonní čísla. Kdykoli budete chtít využít různých datových tarifů a ušetřit tak peníze, použít svůj smartphone v zahraničí nebo prostě efektivně oddělit práci od zábavy, model A2010 s podporou dvou SIM karet vám to umožní.

Celodenní výdrž baterie

Díky baterii o kapacitě 2000 mAh nabízí smartphone A2010 dobu hovoru až 8,5 hodiny a aktivní pohotovostní režim v sítích 4G až 11,5 dní. Můžete tak smartphone déle používat než nabíjet. Ať jste náruživí fotografové, zbožňujete videa a hudbu nebo prostě rádi posíláte textové zprávy a chatujete, tento smartphone je pro váš aktivní životní styl ideální.

Aplikace Lenovo DOit

S praktickými aplikacemi předinstalovanými ve smartphonu A2010 zvládnete více. Aplikace SHAREit vám umožní bezdrátově sdílet soubory bez poplatků i v místech, kde není dostupná síť Wi-Fi. Aplikace SYNCit vám pak umožní zálohovat a obnovovat kontakty, SMS zprávy a výpisy hovorů.


Parametry a specifikace

Barva

černá

Procesor

MT6735M
Počet jader procesoru
4x

Paměť

Operační paměť
1 GB
Velikost úložiště
8 GB
micro SDHC

Displej

Dotykový displej

Funkce

Rozhraní

LTE

Fotoaparát

Zadní kamera
5Mpx

Operační systém

Android 5.1 Lollipop
Kód:
TEL520
PN:
PA1J0039CZ
Záruka:
Telefon
Máte dotaz k tomuto zboží?
Zavoláme Vám.

Nebo můžete zavolat nám na 326 729 369