KaK.cz - počítače plné života

Přejít na košík.
0
Nepřihlášen

Tablet HP Pro 608 G1, černý (black)



Toto zboží bylo již ukončeno.

Tablet HP Pro 608 G1, černý (black)

Tablet, Intel Atom x5-Z8500, 2,2 GHz, 2048x1536, 64GB, 2GB, 7.86", microSD, BT, Wi-Fi, NFC, W10 Pro, USB-C

HP Pro Tablet 608 G1

Vybavte své podnikání spolehlivým tabletem HP Pro 608 G1. Tento malý a stylový firemní tablet přináší výkon, displej s vysokým rozlišením i praktické aplikace pro správu a bezpečnost. Své individuální potřeby můžete navíc uspokojit pomocí řady dostupného volitelného příslušenství.

Pracujte na displeji s jemným rozlišením

Díky displeji s rozlišením QXGA 2048 x 1536 bodů získáte ostrý a jasný obraz pro každodenní práci i zábavu. S citlivou dotykovou vrstvou získáte dokonalou kontrolu a s ochranným sklem Corning Gorilla Glass jistotu, že obrazovka je dobře chráněna.


Využijte výkon, kterého není nikdy dost

Výkonný procesor Intel, dostatek operační paměti, úložiště se solidní kapacitou a možností rozšíření pomocí paměťové karty. To jsou devizy, které, které vám pomohou plnit každodenní úkoly v kanceláři i na cestách.

Profesionální správa a kvalitní zabezpečení.

Bezpečnost ve firemním prostředí a v podnikání je na prvním místě, a proto jsou firemní tablety HP dodávány s širokou škálou aplikací pro správu a zabezpečení, včetně HP Client Security.


Snadná komunikace a kvalitní zvuk

Nad displejem přístroje se nachází zabudovaná kamera s rozlišením 2MP a na zadní straně pak 8MP fotoaparát. S velmi citlivým mikrofonem si budete moci dopřát kvalitní konferenční hovory. O příjemné ozvučení se postará dvojice reproduktorů s velmi kvalitním DTS Studio Sound zvukem.

Zpříjemněte si svou práci

Firemní tablet HP Pro 608 G1 podporuje řadu praktického volitelného příslušenství. Pomocí klávesnice, různých obalů, přenosné dokovací stanice a dalšího příslušenství získáte další hodnotu pro váš tablet. Vše je přesně přizpůsobeno tabletu na míru.


Multiplatformní operační systém Windows 10

Nová verze operačního systému z dílen společnosti Microsoft nabídne unikátní možnost využití, jak na desktopové, tak i mobilní platformě. Zpátky se do Windows 10 vrátila přepracovaná nabídka Start. Nové Start menu nabídne v levé části klasický vzhled známý z předchozích Windows a v pravé části jsou k nalezení volitelné Metro aplikace. Samozřejmostí je možnost virtualizovat několik systémových prostředí. Novinkou je také virtuální asistentka Cortana, která dokáže reagovat na některé hlasové povely a také Vás dokáže např. upozornit na nadcházející událost v kalendáři. Zachováno zůstalo také internetové úložiště OneDrive, které umožní procházet a spravovat uložené soubory. Za zmínku ještě stojí například nová verze internetového prohlížeče Microsoft Edge, snazší nastavení počítače, notifikační centrum, inovované integrované aplikace, lepší vyhledávání či systém virtuálních ploch.


Parametry a specifikace

Barva

černá

Procesor

Intel Atom x5-Z8500
Frekvence procesoru
2,2 GHz
Počet jader procesoru
4x

Paměť

micro SDHC
Velikost úložiště
64 GB
Operační paměť
2 GB

Displej

Funkce

Rozhraní

Operační systém

Windows 10 Pro
Kód:
TAH023a
PN:
H9X61EA#BCM
Záruka:
Telefon
Máte dotaz k tomuto zboží?
Zavoláme Vám.

Nebo můžete zavolat nám na 326 729 369