KaK.cz - počítače plné života

Přejít na košík.
0
Nepřihlášen

Myš E-BLUE Auroza G, červená (red)



Toto zboží bylo již ukončeno.

Myš E-BLUE Auroza G, červená (red)

Myš, optická, 5 tlač. + kolečko, 3000dpi, USB

E-Blue Auroza G 


Perfektní výkon vyvinutý spolu s profesionálními hráči

Specialisté z firmy E-blue se při designu myši spoléhají na zkušenosti profesionálních hráčů, proto vsadili na to nejlepší. Myš tak pohání pokročilý, vysoce výkonný herní čip Avago s rychlostí snímání 6600 FPS, což zajistí extrémní přesnost přenosu pohybu myši.

Jako stvořená pro hráče

Přesně se hodí do dlaně každého hráče. Disponuje moderními technologiemi té nejvyšší třídy a nebude s ní problém vyhrát i ta nejtěžší herní klání.


Perfektní zpracování

Auroza G je rovněž vybavena nastavitelnou rychlostí odezvy, čímž získáte odezvu, která je až čtyřikrát kratší, než u běžných myší. I v případě rozlišení vsadil výrobce na vysokou škálovatelnost, to si lze opět nastavit dle potřeby v daných herních situacích - od 500, 1000, 2000 až po 3000 DPI.

Jelikož herní myš musí něco vydržet, E-blue neponechali nic náhodě, a tak zařízení před opotřebením chrání OMRON mikrospínače, které mu zajistí neskutečnou životnost až 5 milionů kliknutí. Můžete si tedy být jistí, že Auroza vás na holičkách nenechá a myš hned tak měnit nebudete.


Měnitelné podsvícení

Myš ovšem kromě vysokého výkonu musí i dobře vypadat, takže Auroza disponuje vícebarevným podsvícením (dle DPI) s funkcí pulsování. Třešničkou na dortu je luxusně podsvícené pogumované rolovací kolečko, díky kterému Auroza působí dravě a elegantně zároveň.


Parametry a specifikace

Barva

Barevné provedení
červené

Připojení

Typ připojení
Drátové
Rozhraní
USB

Senzor

Druh snímání
Optický senzor
Rozlišení
3000dpi

Tlačítka

5 tlač. + kolečko
Kód:
KLL132b
PN:
EMS607REAA-IU
Záruka:
Telefon
Máte dotaz k tomuto zboží?
Zavoláme Vám.

Nebo můžete zavolat nám na 326 729 369