KaK.cz - počítače plné života

Přejít na košík.
0
Nepřihlášen

Myš RAZER Taipan Expert, černá (black)



Toto zboží bylo již ukončeno.

Myš RAZER Taipan Expert, černá (black)

Myš, laserová, 8 tlač. + kolečko, 8200dpi, USB

Hráčská myš Razer Taipan Expert kombinuje laserový snímač s jeho optickým protějškem. Díky tomu pro vás nebude sebemenším problémem dokonale přesné sledování podkladu na opravdu jakémkoli povrchu. Snadno zaměříte nepřítele a strefíte jej přesně do hlavy, stejně jako bleskurychle zareagujete na jakékoli dění ve hře.

Univerzální ergonomie
Vývoj a konstrukce modelu Taipan Expert probíhaly s okamžitou zpětnou vazbou a v kooperaci s profesionálními hráči. Zvláštní zřetel byl věnován mimo jiné ergonomii. Výsledkem je podpora uchycení pravou i levou rukou, možnost držet myš celou rukou, její vrchní části nebo pouze konečky prstů. Ať už je váš herní styl jakýkoli, Taipan Expert se mu prostě přizpůsobí a poskytne vám optimální podporu při náročném hraní.

Podpora systému Razer Synapse 2.0

Razer Synapse 2.0 je proprietární a dokonale intuitivní software, který funguje jako mozek celé myši. Automaticky se synchronizuje s cloudovým serverem, stahuje aktualizace ovladačů a ukládá individuální nastavení, aniž byste museli hnout prstem. Díky tomu nebudete muset opětovně nastavovat myš ani na „pařbě“ u kamaráda, či profesionálních turnajích. Software Razer Synapse 2.0 totiž stáhne nastavení z vaší domovské myši Razer Taipan, přizpůsobí přesně podle něj myš, kterou máte právě v ruce a vyrobí tak její přesnou kopii.


Parametry a specifikace

Barva

Barevné provedení
černé

Připojení

Typ připojení
Drátové
Rozhraní
USB

Senzor

Druh snímání
Laserový senzor
Rozlišení
8200dpi

Tlačítka

8 tlač. + kolečko
Kód:
KLO120
PN:
8886419331025
Záruka:
Telefon
Máte dotaz k tomuto zboží?
Zavoláme Vám.

Nebo můžete zavolat nám na 326 729 369