KaK.cz - počítače plné života

Přejít na košík.
0
Nepřihlášen

Počítačová sestava LENOVO ThinkCentre EDGE 73 TWR, černý (black)



Toto zboží bylo již ukončeno.

Počítačová sestava LENOVO ThinkCentre EDGE 73 TWR, černý (black)

Počítačová sestava, Core i3 4160, 2,9GHz, 4GB, Intel HD Graphics 4400, HDD 500GB, DVD+-RW, čtečka karet, Bez OS

Procesory 4. generace Intel® Core™

Procesory 4. generace Intel® Core™ nabízejí o 10 % vyšší výpočetní výkon, čímž přispívají k vyšší produktivitě vašeho podnikání. Zásluhou vestavěných bezpečnostních funkcí mohou rovněž bránit odcizení identity a zajistit bezpečný přístup k síti.

3,5" jednotky Solid State Hybrid Drive (SSHD)

Prostřednictvím 3,5" jednotek SSHD, které jako první nabídla právě společnost Lenovo, můžete získat rychlejší přístup k datům a až 10% zvýšení výkonu.

Optimalizované zabezpečení dat a hardwaru

Funkce jako deaktivace USB portů nebo ochrana systému BIOS a pevného disku pomocí hesla zajistí, že vaše data a obchodní informace zůstanou v bezpečí. Svůj hardware můžete chránit také fyzickým zabezpečením myši a klávesnice. K ochraně stolního počítače E73 slouží mechanický bezpečnostní zámek Kensington.

Ekologický a energeticky efektivní

Nástroj Lenovo Desktop Power Manager je určen pro správu napájení a umožňuje dosáhnout úspory energie i souvisejících nákladů. Stolní počítač E73 splňuje požadavky programů ENERGY STAR, EPEAT® Gold a Cisco EnergyWise™ – jeho používáním tak prospíváte nejen životnímu prostředí, ale také svému rozpočtu.

Stolní počítač Lenovo ThinkCentre E73

Rychlejší přenos dat

Díky technologii SuperSpeed USB 3.0 lze data přenášet až 10× vyšší rychlostí než u předchozí generace rozhraní USB. Prostřednictvím bezdrátových technologií Wi-Fi a Bluetooth lze k počítači připojit různá multimediální zařízení.

Optimalizovaná grafika

Se samostatnou 3D grafickou kartou NVIDIA® nebo AMD Radeon™ si můžete vychutnat vysoké rozlišení obrazovky a dokonalý obraz s živými barvami.

Velký úložný prostor

Model ThinkCentre E73 disponuje pevným diskem s kapacitou až 2 TB, takže nabízí dostatek prostoru pro všechny vaše soubory, fotografie, dokumenty a média.

Pokročilá technická podpora

Služby společnosti Lenovo vám pomohou zůstat produktivní a zajistí vám vysoký výkon, který od svého počítače očekáváte. Díky kombinaci základního odstraňování potíží a přímého přístupu k servisním pracovníkům s odbornými znalostmi budou všechny vaše problémy vyřešeny velmi rychle.


Parametry a specifikace

Procesor

Platforma
Intel
Core i3 4160

Operační paměť

Počet paměťových slotů
2 sloty
4 GB

Pevný disk

Typ pevného disku
HDD

Výbava

Výstupy

VGA (D-SUB)

Operační systém

Bez OS
Kód:
PCL066d
PN:
10DS000GMC
Záruka:
Telefon
Máte dotaz k tomuto zboží?
Zavoláme Vám.

Nebo můžete zavolat nám na 326 729 369