KaK.cz - počítače plné života

Přejít na košík.
0
Nepřihlášen

Mobilní telefon XIAOMI Redmi 2 8GB, žluté (yellow)



Toto zboží bylo již ukončeno.

Mobilní telefon XIAOMI Redmi 2 8GB, žluté (yellow)

Mobilní telefon, Qualcomm Snapdragon 410, Quad-Core, 1,2 GHz, 1 GB RAM, interní paměť 8GB, 4.7", 1280x720, microSD, GPS, GPRS, 3G, LTE, M

Nástupce legendárního modelu přichází. Přivítejte telefon Xiaomi Redmi 2, který vás jako první telefon s 64bitovým procesorem od Xiaomi uchvátí již od první chvíle. Elegantní a kompaktní konstrukce v sobě ukrývá špičkový hardware, na který jste zvyklí u telefonů v o poznání dražší cenové kategorii. Náročné hry nejsou pro Redmi 2 díky čtyřjádrovému procesoru Qualcomm Snapdragon 410 v kombinaci s grafickým akcelerátorem Adreno 306 žádnou překážkou. Skvěle odladěné prostředí systému Android 4.4.4 běhá rychleji než většina vlajkových modelů renomovaných výrobců, navíc vám umožní přizpůsobit si telefon v každém detailu.

Konkurence ztrácí několik let vývoje také v oblasti systému - kdo jednou vyzkouší prostředí MIUI, už zůstane připoután a jen tak se jej nevzdá. Nejnovější MIUI v6 si zachovala to nejlepší z předchozí verze MIUI, navíc se naučila spoustě nových funkcí. Moderní, intuitivní, krásné, propracované, nadstandardně přizpůsobivé. Tak by se dalo shrnout prostředí systému MIUI.

Xiaomi Redmi 2 vyčnívá z řady obyčejných telefonů rovněž přítomností podpory dvou SIM karet, novinka se navíc naučila i nejrychlejším datovým přenosům LTE. S tímto čínských dravcem tedy můžete provozovat dvě SIM karty s nejrychlejším datovým připojením nejen u nás. Nezklame ani kvalitní 8MPx fotoaparát s možností nahrávání Full HD videa či 2200mAh baterie, která tento smartphone udrží při životě nadstandardní dobu.


Parametry a specifikace

Barva

žlutá

Procesor

Qualcomm Snapdragon 410
Počet jader procesoru
4x

Paměť

Operační paměť
1 GB
Velikost úložiště
8 GB
micro SDHC

Displej

Dotykový displej

Funkce

Rozhraní

LTE
Typ SIM karty
Micro SIM

Fotoaparát

Zadní kamera
8Mpx

Operační systém

Android 4.4 Kitkat
Kód:
TEX006d
PN:
XMRED2yellow
Záruka:
Telefon
Máte dotaz k tomuto zboží?
Zavoláme Vám.

Nebo můžete zavolat nám na 326 729 369