KaK.cz - počítače plné života

Přejít na košík.
0
Nepřihlášen

Modemový router ASUS DualB VDSL2/ADSL AC1900 router DSL-AC68U, černý (black)

90% z 2 hodnocení



Toto zboží bylo již ukončeno.

Modemový router ASUS DualB VDSL2/ADSL AC1900 router DSL-AC68U, černý (black)

Modemový router, Router, VDSL modem, Client, 2,4/5GHz, až 1900Mbps, 4xGLAN, 1xGWAN, USB, NAT, DHCP server

Nejvyšší rychlost bezdrátového přenosu dat na světě a maximální všestrannost využívající nejnovější dostupné technologie

ASUS DSL-AC68U je nejrychlejší ADSL/VDSL modemový Wi-Fi router na světě, jehož kombinovaná rychlost přenosu dat v obou pásmech činí až 1 900 Mb/s. V 5GHz pásmu dosahuje rychlost přenosu dat u standardu 802.11ac hodnoty 1 300 Mb/s, zatímco technologie Broadcom® TurboQAM™ zvyšuje rychlost přenosu dat mezi kompatibilními zařízeními v 2,4GHz 802.11n pásmu z 450 Mb/s na 600 Mb/s. Zařízení je kompatibilní s ADSL2/2+, ADSL, VDSL2 a službami využívajícími vlákno a kabel, takže zákazníci nebudou muset v blízké době znovu investovat do nových vylepšení.

Tři externí antény výrazně zvyšují pokrytí – budete si moci užívat hraní bez jakéhokoli zpoždění a přehrávat multimédia prakticky kdekoli v domě. Funkce ASUS AiRadar s technologií pro univerzální přizpůsobení vyzařovacího diagramu přináší vyšší stabilitu bezdrátového připojení a zlepšuje pokrytí až na 150 %*. Nejdůležitější je, že technologie pro univerzální přizpůsobení vyzařovacího diagramu nefunguje pouze u klientů standardu 802.11ac, ale také u klientů standardu 802.11a/b/g/n.

V routeru DSL-AC68U se ukrývají dva samostatné procesory pro kabelové a bezdrátové připojení, takže nehrozí poklesy rychlosti, které v zaneprázdněných sítích postihují ostatní routery, a můžete si užívat maximální stability a dosahu signálu. Dokonce i v nejrušnějších domácích sítích bude přehrávání HD videa vždy naprosto plynulé, latence u online hraní a volání VoIP nízká a stahování souborů ničím nepřerušované.

Díky snadno použitelnému grafickému uživatelskému rozhraní routeru DSL-AC68U s názvem ASUSWRT budete mít téměř neomezenou kontrolu nad optimalizací sítě. Nastavení během 30 sekund a snadná správa provozu zaručují, že i naprostí síťoví nováčci budou moci naplno využívat komplexních funkcí. Zkušení uživatelé si naproti tomu zamilují podporu technologie IPv6, několik bezdrátových SSID a zabezpečený přístup k VPN


Jedno zařízení, dvě funkce

U zařízení DSL-AC68U si uživatelé mohou vybrat mezi připojeními DSL nebo Ethernet WAN, proto jej lze používat jako DSL modem a bezdrátový router nebo jako samostatný bezdrátový router. Režim použití můžete zvolit tak, aby vyhovoval vašim potřebám – jediným zařízením tak nahradíte dvě jiná, která by spotřebovávala mnohem více energie a zabírala o dost více místa na pracovním stole. DSL-AC68U si bez problémů poradí se základním prostředím domácí sítě i pokročilejšími bezdrátovými sítěmi.

Funguje s jakýmkoli druhem připojení k internetu

Router DSL-AC68U funguje ve spojení s jakýmkoli druhem internetového připojení – podporuje všechny běžné typy DSL připojení, včetně ADSL2, ADSL2+, VDSL a VDSL2. Díky možnosti použití technologie Ethernet WAN jej lze bez potíží použít rovněž společně s vláknovým či kabelovým modemem s ethernetovým připojením. Stává se tak ideální volbou pro každého, kdo má v plánu v budoucnu přejít k modernějšímu poskytovateli internetových služeb.


Parametry a specifikace

Funkce

Ano
ADSL/VDSL modem
VDSL
Klient
Ano

Zisk antén a frekvence

Rychlost a frekvence

Rychlost Wi-Fi
1900 Mbps

Konektory

4x GLAN
WAN porty
1x GWAN
USB porty
1x

Standardy

Standard 802.11a
Standard 802.11b
Standard 802.11g
Standard 802.11n

Další parametry

NAT
Ano

Další parametry

Ano
Kód:
SIE068
PN:
90IG00V1-BM3G00
Záruka:
Telefon
Máte dotaz k tomuto zboží?
Zavoláme Vám.

Nebo můžete zavolat nám na 326 729 369