KaK.cz - počítače plné života

Přejít na košík.
0
Nepřihlášen

Mobilní telefon ACER Liquid Jade S LTE, černý (black)



Toto zboží bylo již ukončeno.

Mobilní telefon ACER Liquid Jade S LTE, černý (black)

Mobilní telefon, MT6752M, Octa-Core, 1,5 GHz, 2 GB RAM, interní paměť 16GB, 5", 1280x720, microSD, GPS, GPRS, 3G, LTE, Foto 13Mpx, BT, Wi

Acer Liquid Jade S LTE

Dotekem k více emocím

Seznamte se s Liquid Jade S, nejnovějším přírůstkem do rodiny smartphonů Acer řady Liquid Jade. Stejně jako jeho předchůdce je stylově tenký a elegantně zaoblený. Na zadní straně má navíc  důmyslně zpracovaný texturovaný povrch a  fotoaparáty s možností ovládání hlasem. Osmijádrový procesor a podpora rozhraní LTE mu 
dodávají pozoruhodný výkon a rychlost.

Impozantní rychlost

Smartphone Liquid Jade S drží krok s rychlým digitálním životním stylem. S osmijádrovým procesorem je zajištěn plynulý a spolehlivý výkon. Rozhraní LTE s přenosovou rychlostí 150 Mb/s zaručuje rychlé stahování – smartphone Jade S vám nabídne vše, co právě potřebujete.

Legendární design

Díky tloušťce 7,78 mm a oblým křivkám vám smartphone Liquid Jade S dokonale padne do ruky. Displej z materiálu Corning Gorilla Glass 3  dokonale podtrhuje odolnou a zároveň překrásnou konstrukci smartphonu Liquid Jade S. Zatímco texturovaný povrch na zadní straně mu dodává unikátní vzhled a příjemný pocit na dotek.

Úžasný fotoaparát

Vychutnejte si fotografování s pohodlným přepínáním mezi předním a zadním fotoaparátem pomocí hlasového ovládání. Stačí říci „sýr!“ a pořídíte snímek zadním fotoaparátem s rozlišením 13 MP a světelností F1,8. Řeknete- li „autoportrét“, předním fotoaparátem vyfotografujete sami sebe. Ani při nedostatečném osvětlení nemusíte mít obavy – funkce Bright Magic vám umožní pořídit jasné snímky bez ohledu na okolní podmínky.


Parametry a specifikace

Barva

černá

Procesor

MT6752M
Počet jader procesoru
8x

Paměť

Operační paměť
2 GB
Velikost úložiště
16 GB
micro SDHC

Displej

Dotykový displej

Funkce

Rozhraní

LTE

Fotoaparát

Zadní kamera
13Mpx

Operační systém

Android 4.4 Kitkat
Kód:
TEA511
PN:
HM.HJXEE.001
Záruka:
Telefon
Máte dotaz k tomuto zboží?
Zavoláme Vám.

Nebo můžete zavolat nám na 326 729 369