KaK.cz - počítače plné života

Přejít na košík.
0
Nepřihlášen

Mobilní telefon ASUS ZenFone C, bílý (white)



Toto zboží bylo již ukončeno.

Mobilní telefon ASUS ZenFone C, bílý (white)

Mobilní telefon, Intel Atom Z2520, Dual-Core, 1,2 GHz, 1 GB RAM, interní paměť 8GB, 4,5", 854x480, microSD, GPS, GPRS, 3G, Foto 5Mpx, BT,

Zajímavý smartphone ASUS ZenFone C okouzlí úchvatným designem inspirovaným ultrabooky ASUS ZenBook. Přináší bezproblémový multitasking s procesorem Intel a 1 GB RAM, platformu Android s nadstavbou ASUS ZenUI, technologii fotoaparátu PixelMaster pro dokonalé snímky a špičkové ozvučení ASUS SonicMaster.

Nové uživatelské rozhraní ASUS ZenUI

Zcela nové uživatelské rozhraní ASUS ZenUI zlepšuje ovladatelnost a zábavu s tímto telefonem. Je jednoduché, intuitivní, chytré a dokáže uspokojit vaše potřeby. Obsahuje více než 1000 vylepšení a exkluzivních funkcí oproti standardnímu operačnímu systému Android.

Užijte si výkon platformy Intel

ZenFone C přináší perfektní výkon bez kompromisů, jedinečný multitasking zvládající více úkolů najednou a poskytuje dokonalý herní zážitek. ASUS ZenFone C využívá dvoujádrový procesor Intel Atom Z2520 s podporou technologie HyperThreading pro nejlepší výkon a efektivitu ve své třídě. Přináší hladký běh, rychlé otevření aplikací a her, snadné procházení webových stránek - to vše bez kompromisů.

Unikátní technologie PixelMaster

Telefon je vybaven dvojicí kamer, které poslouží pro široké možnosti aktivit. Použijte zadní 5 MPix kameru pro pořizování velmi kvalitních fotografií nebo video nahrávek. Využívá unikátní technologii PixelMaster, která prostřednictvím softwaru, hardwaru a speciální konstrukce objektivu zajišťuje mimořádnou obrazovou kvalitu. Přední 0.3 MPix kamera je uzpůsobena pro video hovory s vašimi přáteli. Budete tak moci v dobré kvalitě komunikovat prostřednictvím internetu.

Skvělý zvuk SonicMaster

Mobilní zařízení často trpí slabším zvukovým výstupem s nepřirozeným zvukem. ASUS se zaměřil i na skvělý zážitek pro vaše uši. Díky technologii SonicMaster pro optimalizaci zvuku, která využívá kombinaci promyšleně navrženého hardware a software si můžete vychutnat plný zvuk i z kompaktního mobilního zařízení.


Parametry a specifikace

Barva

bílá

Procesor

Intel Atom Z2520
Počet jader procesoru
2x

Paměť

Operační paměť
1 GB
Velikost úložiště
8 GB
micro SDHC

Displej

Dotykový displej

Funkce

GPS
3G / 4G

Fotoaparát

Zadní kamera
5Mpx

Operační systém

Android 4.4 Kitkat
Kód:
TEJ004a
PN:
90AZ0072-M00600
Záruka:
Telefon
Máte dotaz k tomuto zboží?
Zavoláme Vám.

Nebo můžete zavolat nám na 326 729 369