KaK.cz - počítače plné života

Přejít na košík.
0
Nepřihlášen

19" dotykový LCD monitor ASUS PT201Q TOUCH



Toto zboží bylo již ukončeno.

19" dotykový LCD monitor ASUS PT201Q TOUCH

19" dotykový LCD monitor, 16:9, IPS, 3000:1, 5ms, 250cd/m2, 1920x1080, LED, HDMI, DisplayPort, repro

Jednoduché psaní
Snadná práce

K ovládání monitoru PT201 můžete využit jak prsty, tak i přibalené dotykové pero. Přímo na obrazovce tak můžete perem kreslit přesné čáry nebo psát text, přičemž druhou rukou můžete obsluhovat ovládací prvky na obrazovce – můžete tak zvětšovat nebo otáčet obrázky, otevírat a ukládat soubory nebo ovládat zástupce a příkazy na hlavním panelu.

Přirozené zadávání ručně psaného textu

Monitor PT201Q je již v základu vybaven dotykovým perem, s nímž můžete kreslit, zapisovat si poznámky nebo označovat prezentace přímo na obrazovce. Jde o zcela přirozený způsob zadávání textu. Dotyková technologie dokáže rozpoznat 1024 úrovní tlaku*, takže tloušťka i barva čar nebo písma se přirozeně mění podle tlaku, který při psaní vyvíjíte. Samotné pero navíc disponuje ovládacími tlačítky**, která umožňují mazat text nebo simulovat kliknutí pravým tlačítkem myši. * Závisí na softwaru. Před použitím prosím ověřte kompatibilitu softwaru v níže uvedené tabulce.

** Výchozí nastavení. Vyžaduje nainstalovaný ovládací program pro dotykové pero.

Intuitivní dotykové ovládání

Desetibodová dotyková technologie umožňuje naprosto přesné ovládání, dokonce i v případě, že monitor ovládáte společně s jedním či dvěma dalšími uživateli. Spolupráce na projektech ještě nikdy nebyla tak snadná.

Monitor PT201Q je kompatibilní se systémem Windows® 8.1 a nabízí nejen vysoký výkon, ale také intuitivní ovládání. Velmi jednoduše lze například přecházet mezi režimem pro ruční psaní textu na obrazovce a režimem dotykového ovládání. Tento model však není určen pouze pro práci, můžete se s ním i perfektně pobavit. Na monitoru PT201Q můžete snadno zvětšovat a otáčet obrázky nebo si prohlížet webové stránky.

Monitor PT201Q je vybaven velkým 19,5" panelem s rozlišením Full HD, který dokáže zobrazit až 16,7 milionu barev. Zásluhou širokých pozorovacích úhlů 178° nedochází ke zkreslení či blednutí barev ani při sledování z ostrého úhlu. K perfektní čitelnosti obsahu na obrazovce i v jasném osvětlení kanceláře přispívá vysoký jas s hodnotou 250 cd/m?.

Ergonomické provedení – ideální pozice pro sledování

Nastavitelný stojan monitoru PT201Q umožňující naklonění v rozsahu 20–75 stupňů je zárukou, že vždy najdete ideální polohu pro sledování. Stojan lze rovněž odejmout a monitor můžete jednoduše položit na stůl. PT201Q se vyznačuje ergonomickým provedením, které napomáhá správnému držení těla a zabraňuje únavě rukou. Tento desetibodový dotykový monitor tak budete moci využívat opravdu naplno.

Kompletní možnosti připojení v systému Windows® bez ovladačů

Monitor PT201Q můžete připojit ke svému PC nebo notebooku přes rozhraní HDMI nebo DisplayPort. Nechybí ani porty USB pro připojení myši, klávesnice a dalších zařízení. Jestliže používáte operační systém Windows® 7/ 8/ 8.1, není nutné stahovat žádné další ovladače. Váš počítač se systémem Windows* je okamžitě připraven k použití.

* Platforma Mac OS vyžaduje ovladače. Jsou ke stažení na stránce technické podpory ASUS.


Parametry a specifikace

Barva

Barevné provedení
černé

Obrazovka

Poměr stran
16:9
Typ panelu
IPS
Kontrast
3000:1
Odezva
5 ms
Jas
250 cd/m2
1920x1080

Vstupy

1x HDMI
1x DisplayPort

Výbava

Repro
Kód:
MOR250
PN:
90LM0134-B018B0
Záruka:
Telefon
Máte dotaz k tomuto zboží?
Zavoláme Vám.

Nebo můžete zavolat nám na 326 729 369