KaK.cz - počítače plné života

Přejít na košík.
0
Nepřihlášen

MICROSOFT Office 365 Personal

Dostupnost:

Ihned ke stažení

Cena:

1 519 Kč
(s DPH)
(1 255 Kč bez DPH)

MICROSOFT Office 365 Personal

1 licence, 12 měs., elektronická licence

Microsoft Office 365 jsou cloudové služby pro produktivitu v kanceláři a na cestách určené firmám a organizacím. Plní potřeby organizací všech velikostí,od živnostníků přes malé,střední i velké firmy a úřady státní či místní správy až po vzdělávací instituce. Jazyk: všechny jazyky.

Přizpůsobené prostředí Office
Přihlaste se pomocí svého účtu Microsoft a přizpůsobte si prostředí nejnovějších verzí aplikací Word,Excel,PowerPoint,Outlook,OneNote,Publisher a Access. Office funguje v počítačích PC a Mac,tabletech s Windows a v dalších vybraných zařízeních. Ukládejte,upravujte a sdílejte dokumenty online díky úložište SkyDrive navíc.

Snadné sdílení
Sdílení dokumentů a úprav při spolupráci je nyní snadnější než kdy dříve. Pomocí nástrojů aplikace Outlook pro vyřizování e-mailů,plánování a vytváření seznamů úkolů si svou činnost zorganizuje celá rodina. Díky aplikaci OneNote si můžete zapisovat a sdílet poznámky,nápady a důležité informace.

Zpracování nápadů do podoby efektních dokumentů
Ušetřete si čas a hned na úvodní obrazovce si vyberte některou z vynikajících šablon. Zjednodušené rozhraní vám umožní udržet si při práci přehled. Své nápady si můžete zaznamenat pomocí dotykové obrazovky,pera nebo klávesnice. Do projektů lze přetahovat obrázky,videa a online média. Obsah z dokumentů PDF si budete moci přetáhnout přímo do aplikace Word. Pomocí aplikace PowerPoint si vytvoříte prezentace,které vyniknou na širokoúhlé obrazovce.


Parametry a specifikace

Licence

Počet licencí
1 licence
Platnost licence
12 měs.
Médium
elektronická licence

Elektronická licence
Zakoupením této položky získáte během pár minut do požadovaného emailu aktivační klíče k vybranému produktu. Součástí emailu je i odkaz, kde si můžete vybraný produkt stáhnout či stačí zadat aktivační kód do již používaného produktu. Celé objednání a použití je rychlé, intuitivní a hlavně na českém trhu jedinečné.

Další v kategorii

Kód:
EAA500o
PN:
QQ2-00012
Záruka:
Telefon
Máte dotaz k tomuto zboží?
Zavoláme Vám.

Nebo můžete zavolat nám na 326 729 369