KaK.cz - počítače plné života

Přejít na košík.
0
Nepřihlášen

MICROSOFT Visio Professional 2013 CZ



Toto zboží bylo již ukončeno.

MICROSOFT Visio Professional 2013 CZ

1 licence, česká lokalizace, elektronická licence

Oblíbená kancelářská aplikace s pokročilými nástroji pro vytváření diagramů Microsoft Visio Professional 2013 teď dostává spoustu dalších zajímavých funkcí. Připravte se na vizuálně přitažlivější prostředí, které zpříjemňuje a zrychluje práci díky chytře rozmístěným a přehledně seřazeným ovládacím prvkům. S aktualizovanými šablonami diagramů, které lépe vypadají a jednodušeji se používají, novými styly, motivy a dalšími užitečnými nástroji ušetříte čas strávený kreslením a navíc vás to bude i bavit. Diagramy lze snadno připojit k jednomu nebo více zdrojům dat včetně aplikací Microsoft Excel a Microsoft Access i systému Microsoft SQL Server. Propojená data v diagramech lze pomocí automatické aktualizace snadno udržovat neustále aktualizovaná.

Verze Professional obsahuje oproti verzi Standard podporu grafů, ikon, symbolů a barev pro zlepšení vizuální stránky diagramů. Na diagramech můžete spolupracovat s vašimi kolegy a důležitá je také podpora moderních standardů.


Parametry a specifikace

Licence

Počet licencí
1 licence
Lokalizace
česká
Médium
elektronická licence

Elektronická licence
Zakoupením této položky získáte během pár minut do požadovaného emailu aktivační klíče k vybranému produktu. Součástí emailu je i odkaz, kde si můžete vybraný produkt stáhnout či stačí zadat aktivační kód do již používaného produktu. Celé objednání a použití je rychlé, intuitivní a hlavně na českém trhu jedinečné.
Kód:
EAA510d
PN:
AAA-02254
Záruka:
Telefon
Máte dotaz k tomuto zboží?
Zavoláme Vám.

Nebo můžete zavolat nám na 326 729 369