KaK.cz - počítače plné života

Přejít na košík.
0
Nepřihlášen

Mobilní telefon SONY Xperia XZ Premium Dual G8142, šedý (gray)



Toto zboží bylo již ukončeno.

Mobilní telefon SONY Xperia XZ Premium Dual G8142, šedý (gray)

Mobilní telefon, Octa-Core, 2,4 GHz, 4 GB RAM, interní paměť 64GB, 5,5", 3840x2160, microSD, GPS, GPRS, 3G, LTE, Nano SIM, USB-C, Foto 19Mpx, BT, Wi-Fi, NFC, Dual SIM, Android 7.1

Xperia XZ Premium přináší nový fotoaparát Motion Eye™, který je tak pokročilý, že dokáže zachytit pohyb, který okem neuvidíte. Přidáte-li jeho jednotný design, převratný 4K HDR displej a mnoho chytrých funkcí, jde o náš dosud nejpokročilejší smartphone.

Vše se stává výjimečným

Xperia™ XZ Premium přináší nový fotoaparát Motion Eye™, který je tak pokročilý, že dokáže zachytit pohyb, který okem neuvidíte. Přidáte-li jeho jednotný design, převratný 4K HDR displej a mnoho chytrých funkcí, jde o náš dosud nejpokročilejší smartphone.

Zachyťte celý nový svět nepostřehnutelného pohybu

Fotoaparát Motion Eye™ s funkcí super zpomaleného pohybu zaznamenává 960 snímků za sekundu a dokáže tedy zpomalit pohyb čtyřikrát víc než jakýkoli jiný smartphone.1 Prediktivní záznam zůstává vždy o krok před akcí, neboť začíná ukládat snímky do mezipaměti ještě dříve, než stisknete spoušť.

Špičková kvalita fotoaparátu Sony

Vaše snímky budou vždy vynikající, i při slabém osvětlení

S technologií vycházející z našich proslulých fotoaparátů Cyber-shot™ dokáže Xperia XZ Premium pořídit ohromující snímky i při slabém osvětlení. Nový snímač Exmor™ RS pro mobilní zařízení má větší pixely a spolu se špičkovým objektivem Sony G Lens dosahuje čistších a ostřejších snímků.

Sledujte ten nejlepší obsah Amazon Prime Video, nyní v provedení 4K HDR

Vychutnejte si 4K HDR obsah ve službě Amazon Prime Video* na mobilním zařízení kdekoli a kdykoli chcete. Streamujte a stahujte seriály Amazon Originals3s intenzivními živými barvami a dechberoucí ostrostí. Nyní na smartphonu Xperia XZ Premium.

Všechno jde krásně dohromady

Hladké plynoucí linie. Okouzlující skleněné povrchy. Smartphone Xperia XZ Premium je tak elegantní, jak je ergonomický, a jeho štíhlý vzhled se dokonale doplňuje s inovacemi uvnitř. Jde o skutečně harmonické souznění.

Jen ať si prší

Odolá cákancům, rozlité vodě i nečekanému dešti

Déšť je jednou z věcí, na které nemusíte myslet, když jste se smartphonem Xperia XZ Premium venku. Voděodolná4, prachotěsná a zesílená konstrukce (se sklem Corning® Gorilla® Glass 5) je téměř dokonale životuodolná.

Ten nejvýkonnější procesor ve smartphonu Sony

Výkon, který vás dostane dále

Superrychlé procházení webu, plynulé hry, streamování videa bez zadrhávání a pozoruhodné schopnosti multitaskingu – to vše s novým procesorem Qualcomm® Snapdragon™ 835 probíhá bleskovou rychlostí. Navíc díky rychlostem stahování až 1 GB/s5vás už nic nebude držet při zemi.


Parametry a specifikace

Barva

šedá

Procesor

Počet jader procesoru
8x

Paměť

Operační paměť
4 GB
Velikost úložiště
64 GB
micro SDHC

Displej

Dotykový displej
3840 x 2160

Funkce

GPS
3G / 4G
NFC

Rozhraní

LTE
Typ SIM karty
Nano SIM

Konektory

Jack (3,5 mm)

Fotoaparát

Zadní kamera
19Mpx
Přední kamera
13 Mpx

Operační systém

Android 7.1
Kód:
108799
PN:
1308-4123
Záruka:
Telefon
Máte dotaz k tomuto zboží?
Zavoláme Vám.

Nebo můžete zavolat nám na 326 729 369